Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špekové srdíčko na víně se zeleninou

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

25. 4. 2012 11:34

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 299 kJ / 549 kcal
Bílkoviny6,26 g
Tuky45,83 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 817 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy11,32 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

V kuchařce od mamči je název Špekové srdíčko, udělala jsem z něj špekované a přidala zeleninku.:-)

Vzdávám se, opravila jsem na špekové, snad už je to ok.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zuzča

5. 11. 2012 15:35

:-*:-*:-*:-K:-K:-O:-O:-O:-/:-/:-p:-p;-(;-(:yes::yes::no::no::-//:-//

k.k.

30. 4. 2012 21:40

nofrona: Kdo se bojí nesmí do lesa. Vážně se nemusíš bát, je tam pojistka kvůli přetlaku, když je tlak větší než má být vyhodí to pojistku a přebytečná pára "vysyčí":-K Tak směle dotoho:yes:

rihana

30. 4. 2012 21:17

A srdce by člověk muse vařit hodiny. To je nemožný.

rihana

30. 4. 2012 21:16

Taky se bojím, ale vařím v něm každý den. Manžel říká, že to prostě nemůže bouchnout, když je tam asi pět pojistek. A říkali to i v televizi. Mám k němu ale respekt.

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 4. 2012 20:31

Krásný receptík na moc fajnovou dobrůtku+:-K:yes::-p
Papiňáčku se neboj;-)Je to moc príma pomocník:yes:

nofrona

25. 4. 2012 18:42

spagetka:Jo, jo máš pravdu, ale já se vážně bojím:-(. Kamarádce bouchl a má očko v háji;-( a nebyl to aušus. Když v něm mamka něco vaří, zásadně k nim do kuchyně nejdu:-/. Každý máme něco:-O:-O a já asi tlakáč:-D:-D.

rebeka rebeka

25. 4. 2012 18:20

nofrona: kdo se bojí, se.. v síni:-D:-D:-D:-D:-D
nááádherné foto.. a ty rýžové kytičky.. hmmm:-*:-*:-*:yes::yes::yes:

spagetka spagetka

25. 4. 2012 18:07

nofrona: já hlavně před xy lety slyšela o bouchání tlakáče, mám i kamarádku, které bouchnul tlakáč a museli znova malovat:-/, ale bacha, to byly opravdu staré tlakáče většinou z Maďarska před někde 30 lety, ale i u té kamrádky se ukázalo, že to byla trošku její nedbalost, ucpaný píst a špatné těsnění ;-), dnes máš daleko lepší pojistky u hrnců, lepší těsnění. Nakonec - hele, to ti může bouchnout i nově koupená televize, to bys nesměla mít doma nic.....Stačí dodržovat návod a hlavně - koupit kvalitní výrobek, ne někde na trhu, sice dražší, ale máš i záruky......

nofrona

25. 4. 2012 17:41

spagetka:Taky se mi holky do toho moc nechtělo;-), ale nakonec jsem se donutila:-S. A tlakáč nemám, jasně že tím ušetřím, ale se bojím:-/, co když to bouchne:-O:-O:-8.

spagetka spagetka

25. 4. 2012 16:14

Já bych ho možná prošpikovala, ale vcelku, a dusila, asi v tlakáči, ale taky se mi recept líbí :-p:yes:

1974andrea 1974andrea

25. 4. 2012 15:56

Srdce jsem už taky dělala, ale kančí. Určitě bych se s tím nešpikovala, rovnou bych to na špeku orestovala a dusila;-):-)). Ale vypadá to moc dobře:-p:yes:

nofrona

25. 4. 2012 15:46

Díky vám všem:-K:-K

nofrona

25. 4. 2012 15:46

Bibinka:Díky Bibi:-K, když jsem ho vařila, myslela jsem si co ty na to;-), šťávička a tak:-8. Jsem ráda za komentář i bod. Potěší to:-D:-D

Inka1 Inka1

25. 4. 2012 14:08

:yes::yes:;-) paráda

Bibinka Bibinka

25. 4. 2012 13:52

Nofrono, moc pěkné a zajisté i chutné, se srdcem se dají fakt dělat hodně dobré věci:-p Máš 6.bod:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové srdíčko na víně kuřecí srdíčka na víně srdicka na červeném víně krůtí srdíčka na víně malovat srdíčka vepřové srdíčko s vínem srdíčko na zelenině tlakac co dělat,když bouchne tlakáč co dělat,když bouchne tlakáč co dělat když bouchne tlakáč špeková srdce na víně tlakáč bouchnul návod na vajíčkové srdíčko starý tlakáč

Suroviny: srdce vepřové, špek, sádlo, cibule, zelenina sterilovaná, koření hřebíček, koření nové koření, květ muškátový, víno, mouka hladká, vývar, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Špekové srdíčko na víně se zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7OEQ