Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Putimská vepřová pečeně

Hodnocení receptu je 5,0 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

28. 4. 2012 19:24

Suroviny

Porce: 2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 565 kJ / 374 kcal
Bílkoviny42,40 g
Tuky16,75 g
Vláknina2,60 g
Cholesterol 80 mg
Sodík 108 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy12,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jedna porce přibližně obsahuje:

21g bílkovin, 12g tuku, 7g sacharidů, 1,1 g vlákniny

Omlouvám se za nepříliž kvalitní foto. To sluníčko jsem měla v celém bytě, špatně se fotilo..

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eliza Eliza

2. 5. 2012 18:45

Kombinaci jablek naslano a šalvěje mám ozkoušenou a je velmi dobrá.:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 5. 2012 12:29

Anna Kocikova::-);-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

2. 5. 2012 00:34

Tohle já neznám a nedělávám;-):-D:-D
Recet se mi moc líbí:-p:-K+:yes:

suslajda suslajda

29. 4. 2012 13:37

;-)zajmavé:yes::yes:+8

nofrona

29. 4. 2012 10:27

:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 4. 2012 22:53

ladouch: Díky, máš recht!! KORIANDR!!:-)) Je možné, že ani mi by nechutnal. Celkově mi nějak mimořádně nechutná třeba rukola a jiným ano.;-) Ale pokud to nevzkouším, nebudu moct posoudit:-( Takže bude asi i v Egyptě, co?;-) Krmí tím velbloudy, nebo co?:-D

ladouch

28. 4. 2012 22:37

Jana Remkova: Byl to koriandr a tymián, ten koriandr teď cpou do všeho, přitom je to bylinka, kterou jsme měli ve všem v Tunisu a vůbec není od nás a navím mě nechutná.

rebeka rebeka

28. 4. 2012 21:35

jablka+šalvěj, to je skvělá kombinace:yes::yes:

Miquel Miquel

28. 4. 2012 21:05

Zajímavé:yes:určitě vyzkouším;-)

Bahula Bahula

28. 4. 2012 20:37

Jablíčka k masu mám ráda :yes:+

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 4. 2012 19:44

spagetka: protože nenííííí!!!:-D:-D:-D:-D Jéé, tak nevím, jestli to byl kardamon já a moje paměť...:-8

spagetka spagetka

28. 4. 2012 19:35

Proč ti šalvěj leze na nervy? Ta naopak ukklidňuje :-D:-D:yes::yes:
Kardamom přece běžně dáváš do do perníků, do pečiva;-);-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 4. 2012 19:31

spagetka: No, ta šalvěj mi leze na nervy.:-(( Máme tady zelenou petržel, oregano, sem tam čerstvou majoránku, bazalku a rozmarýn. Teď jsem koukala na kluky v akci, dávali do sekané bylinky, které jsem nikdy neviděla.. Jak to bylo..kardamon? Nebo tak něco? A ta sekaná z plece se mi fakt líbila.;-) Mimochodem, já jsem byla velmi mile překvapená chutí toho jídla:-p

spagetka spagetka

28. 4. 2012 19:26

Tohle znám i dělám. Dáváme obojí, jak bobka, tak šalvěj ;-):-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová kýta recepty kluci v akci putimské maso putimská vepřová plec putimské vepřové žebírko vepřová kýta kluci v akci putimská vepřová kýta vepřová pečeně recepty vepřová pečeně kluci v akci putimské žebírko recept putimský plátek putimský vepřový plátek kluci v akci vepřová pečeně vepřové žebírko putimské vepřová pečeně putimská omáčka putimská pomazánka recepty z vepřové plece kluci v akci putimský řízek putimské žebírko putimské nudličky

Suroviny: kýta vepřová, olej, jablko, šťáva citronová, šalvěj, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Putimská vepřová pečeně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8Opj