Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řecké zelí

Zelí je takovým všelékem a v jakékoliv formě je zdravé a plné vitamínů. Naložte si na zimu sklenici hlávkového zelí s česnekem a feferonkami, které vás zároveň svojí pikantností i zahřeje. Zalito je pouze vodou se solí a tak 3 týdny se nakládá.

Hodnocení receptu je 5,0 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

2. 5. 2012 16:49

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

sklenice o objemu 2-3 litry

Nutriční hodnoty

Energie2 295 kJ / 549 kcal
Bílkoviny28,20 g
Tuky3,28 g
Vláknina48,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12,26 g
Sůl30,00 g
Sacharidy81,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vynikající přikusování k oslavám.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Pejli Pejli

19. 12. 2012 14:05

Dneska mi přišla chut na tohle skvělé řecké zelí:Musím to napravit a konečně se donutit si ho udělat :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 11. 2012 11:20

Eliza: Jojo, už je zase čas, taky ho chci udělat;-)

Eliza Eliza

5. 11. 2012 02:00

Tak jsem dnes zase nakládala, moc se těším, až ochutnám.:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 10. 2012 15:17

Pejli: No, už můžeš, už je staré zelíčko;-)

Pejli Pejli

19. 10. 2012 12:31

Třeba vitamíny do děla, nakoupím si na to a jdu do toho :-*

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 7. 2012 12:29

clupmi: no, snad ani já nezapomenu;-)

clupmi clupmi

21. 7. 2012 11:10

+20:yes: letí: Takže až na podzim určitě udělám, ale musíš mi to připomenout. :-D
http://clupmi.blog.cz

clupmi clupmi

21. 7. 2012 11:08

spagetka: myslím si, že ta sůl je tam hlavně kvůli konzervaci, takže bych s ní moc nešetřil.

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 6. 2012 22:40

BILKOVAI: Ivetko díky, já jsem si ho zrovna naložila a měla jsem fakt štěstí;-). Koupila jsem poslední půlku starého zelí, pak už bylo jen nové;-)

BILKOVAI BILKOVAI

26. 6. 2012 22:21

Taky jsem ho vyzkoušela, ale jaksi jsem zapomněla ohodnotit:-8 Během chvilky se na grilovačce snědla celá 3 litrová láhev:-p:-* Je to výborný recept:-p:-*:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 6. 2012 16:40

Eliza: zrovna jsem recept posílala sestře do Kanady;-). Díky, jsem moc ráda:-)

Eliza Eliza

26. 6. 2012 16:25

:-p:-p Je to strašně dóóbrý:-! Moc děkuji za recept a milovníkům nakládaných pochoutek upřímně doporučuji...:-p

Eliza Eliza

21. 6. 2012 21:23

Jana Remkova: To ovšem ráda slyším...kdo to má vydržet dýl???:-8:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 6. 2012 21:13

Pejli: no, jestli bude ještě staré zelí, Pavli. Mrknu se zítra;-)

1974andrea: Fakt? Možná je to teplem, takže Elizo, jak vidíš a slyšíš, stačí týden;-)

magdalenka magdalenka

21. 6. 2012 21:12

Eliza, ochutnávaj - priebežne. Je teplo a začne to kvasiť rýchlejšie. Neradím ti zle, uvidíš...;-)

1 2 3 4 7

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: řecké zelí nakládané řecké zeli řecké zelí recept recept na recke zelí řecké nakládané zelí řecké zelí recepty recept řecké zelí zeli po recku řecké recepty salát z raného zelí nakladane zeli s česnekem rané zelí recept jak naložit hlávkové zelí do sklenic nakladane zeli po recku řecké kysané zelí retske zeli řecký salát ze zelí naložené bíle zeli s česnekem řecký zelí recke kvasene zeli

Suroviny: zelí bílé, česnek, feferonka, sůl, voda

TopRecepty.cz

Řecké zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9OnD