Pikantní býčí žlázy na "divoko"
Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Energie | 5 219 kJ / 1 247 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 152,90 g |
Tuky | 19,11 g |
Vláknina | 40,80 g |
Cholesterol | 420 mg |
Sodík | 2,55 g |
Sůl | 5,80 g |
Sacharidy | 95,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Honila nás mlsná, na mrazáku kuličky, v lednici poslední zbytečky žampionů (ještě mi vyšlo i na polévku), jeden pomeranč a další chutná improvizace byla v poledne na talíři. Původně jsem ještě chtěla přidat nějakou tu slaninku, ale nechtěla jsem jídlo překombinovat. Chilli sladká omáčka je z Kauflandu, ale mívají ji i v Intersparu a Sauce Indonesia je z Lidlu, ta bývá pouze když mají týden asijské kuchyně.
Pro ty, kterým se už jen při přečtení názvu jídla ježí na těle vše, co se může postavit mohu říct, že chuťově jsou býčí žlázy různě upravené podobné telecímu masu. Těm, kteří problém nemají přeji dobrou chuť:-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 3. 2012 08:33
10. 3. 2012 21:15
10. 3. 2012 21:12
10. 3. 2012 20:27
10. 3. 2012 19:42
Sretti
10. 3. 2012 18:48
toto já fákt nemožu pozřít, asi to bude tím, že sem v minulým životu byla chvuop a zřejmě mi snad někdo ustříhl pytélek
10. 3. 2012 18:36
srettka: chudáku malý, máš újmu duševní nebo i fyzickou
10. 3. 2012 18:35
Děkuji všem za velice príma komentářeOpět nám fajn náladu a pusu od ucha k uchu
Já vím,že tohle opravdu spoustu lidí nemusíMy když jsme se s manželem brali,hodně svatebčanů si dávalo smažené žlázy,já ochutnala také a od té doby nemám zábrany
Sreťťuli nezvracejvíš jak by Ti ty kuřecí řízky poškrábaly hrtanAle božátko myslela jsem na Tebe při vkládání receptíku,jak se Ti asi bude houpat kufřík
Ivi k Červinkům se nedostanu,ale teď je měli v Inpostu(kousek od nás) kilečko jen za 40,-kčno nekup to
10. 3. 2012 18:25
10. 3. 2012 18:23
Umíte tomu dát výtečné aranžmá, ale já stejně v povzdálí vidím houpat se ten hovězí orgán na opačném konci tura
p.s. jééžiš a jak to ještě popsala...kuličky na mrazáku...Pasti, pasti, pastičky..tys mi to sežrál...von mi to sežrál..
10. 3. 2012 18:16
10. 3. 2012 18:08
Ale - chuuuudák srettka (mimochodem - píšeš - na mražáku kuličky....jsi si jistá, že teda byly bejčí? U těch bych zdrobnělinu nepoužila )
10. 3. 2012 17:54
10. 3. 2012 17:48
10. 3. 2012 17:44
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 2 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 4 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 25 minutami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 1 hodinou
Řecké patates
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 2 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 3 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 3 hodinami
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Piškotová roláda plněná krémem nebo šlehačkou: Jednodušší postup asi nenajdete
Čím naplnit piknikový koš. Vše lze připravit předem a na místě jen naservírovat, abychom si pobyt venku co nejlépe užili
Další recepty
Tématické fráze: byci zlazy byci zlazy recepty býčí žlázy recept recept na býčí žlázy recepty na byci zlazy restované býčí žlázy recept recepty byci zlazy býčí žlázy pečené pečené býčí žlázy recept býčích žláz býčí žlázy na grilu býčie žľazy recept býčie zlazy jak odblanit býčí žlázy příprava byčích zláz recept byci zlazy recept z býčích žláz top recepty býčí žlázy býčí žlázy na gril hovězi žlazy
Suroviny: býčí žláza, žampióny, bylinky, žampióny, pomeranče, pomeranče, víno bílé, omáčka chilli sladká, omáčka sojová, tymián sušený, rozmarýn čerstvý, česnek, jalovec, chilli
Pikantní býčí žlázy na "divoko"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GgE8
16 názorů