Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Spišská vepřová kýta na divoko

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba tepelné úpravy: 90 min

90 min (90 min tepelná úprava)

11. 3. 2012 16:44

Suroviny

Porce: 4-6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 736 kJ / 2 805 kcal
Bílkoviny220,96 g
Tuky200,70 g
Vláknina12,75 g
Cholesterol 540 mg
Sodík 3,78 g
Sůl9,10 g
Sacharidy25,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Manželka v předvolební Bratislavě zcela úmyslně "zahlédla" v jednom obchodě krásnou Spišskou slaninu, tak jsem ji dnes skoro polovinu zpracoval na tento pokrm. A bylo to velmi chutné - Děkuji Slovensko :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

11. 2. 2021 15:17

:yes::yes:<3:yes:

Pajaska Pajaska

14. 3. 2012 00:56

Spišská slanina je vyhlášená.Byla jsem tam,chutnala a chutnala....Krásný recept.:yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

12. 3. 2012 11:45

:-p+11:yes::-K

nofrona

11. 3. 2012 18:55

:yes::yes::-p

Colombo65 Colombo65

11. 3. 2012 18:37

isindy:
... zkus - pokus - omyl ;-)Nemám z PH zkušenosti, takže každá rada drahá:-(

isindy isindy

11. 3. 2012 18:33

proč jezdit až do Blavy pro slaninu, když můžu dojet jen do Brna k Ottovi a mám to komplet????:-D:-D:yes: Otto, co kdybych nedusila, ale přes noc pomalila? to by mohlo taky jít, ne?:-)

danielle72 danielle72

11. 3. 2012 18:27

Já bych se tedy klidně nechala pozvat :-p:-) Krása :-K:yes::yes::yes: +9

Ivusa Ivusa

11. 3. 2012 18:25

:-Kkrásná práce:yes::yes::yes:Bezvadné fotky:yes::yes:+bod:yes:

Colombo65 Colombo65

11. 3. 2012 18:14

:-):-):-)

Bibinka Bibinka

11. 3. 2012 17:56

Otíku, moc pěkné a o fotce ani nemluvím-typicky krásná a tvoje;-)
Máš 5.bod:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

11. 3. 2012 17:54

:-K;-):-p:yes:

srettka

11. 3. 2012 17:49

Hezký způsob, ja zapracovat slaninku do dobrého obídku:-p:yes:

suslajda suslajda

11. 3. 2012 17:26

:-Kpěkný:yes::yes:

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

11. 3. 2012 17:12

Hezký receptík,já jsem také v povolební Bratislavé a slaninu také zcela "neúmyslně"zahlédnu. "Krásnou" slaninu, zkontroluju,pak očichám... a zcela bez zábran a chamtivostí sobě vlastní nakoupím i do zásoby/co když zase nebude/.:-*

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 3. 2012 16:53

:yes::yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: veprova kyta veprova kyta na divoko vepřová kýta recepty veprova kyta recept uzená vepřová kýta recepty vepřové maso na divoko uzená vepřová kýta recepty z vepřove kyty spiska kyta na divoko vepřové na divoko vepřové na divoko recept uzená vepřová kýta recept prošpikovaná kýta spišská omáčka recept na vepřové spišská slanina kýta na divoko prošpikovaná vepřová kýta recepty vepřové na klíně vepřová kýta na divoko videorecept

Suroviny: kýta vepřová, koření na zvěřinu, česnek, cibule, mrkev, rajče, slanina uzená, olej, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Spišská vepřová kýta na divoko

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jLPl