Třetihory
Suroviny pro 2
2
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Do brambor si můžet přidat jakékoliv bylinky a do masa jakékoliv koření.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 3. 2012 22:53
12. 3. 2012 19:51
12. 3. 2012 09:57
12. 3. 2012 09:38
12. 3. 2012 09:30
12. 3. 2012 08:59
12. 3. 2012 07:39
A nerozumím tomu, proč ne cibulku do špenátu, špenát se přece odjakživa dusil na cibulové jíšce a byl dobrý. Nesmí se dusit dlouho. Takhle upravený špenát je také dobrý , já nedávám muškát, dcera je na něj alergická.
11. 3. 2012 23:10
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 2 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 4 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 9 minutami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 52 minutami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 2 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 2 hodinami
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Velikonoční jidáše: Sladké kynuté pečivo je krásně vláčné, voní medem a mělo by se jíst ještě horké na Zelený čtvrtek ráno
Další recepty
Tématické fráze: proč je špenát hořký špenát zhořkl zhořklý špenát proč špenát zhořkne hořký špenát proč zhořkne špenát spenat zhorkne proč je hořký špenát proč me zhořkl špenát jak dlouho dusit spenat co kdyz spenat zhorkne jak na zhorkly špenátu když smetana zhořkne hořký špenát co s tim proč zhořkne salát proč mi zhořkl špenát zhořkl špenát zhořkne špenát proč mi zhořkl česnek spenat zhořklý
Suroviny: špenát, brambory, cibule, česnek, prsa kuřecí, sůl, pepř, smetana ke šlehání, paprika, rajče, mléko, máslo, koření kari, koření gyros, olej olivový, koření grilovací, omáčka sojová, ořech muškátový
Třetihory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x9w9
8 názorů