Hovězí líčka na tmavém pivě a kořenové zelenince
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 464 kJ / 1 306 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,28 g |
Tuky | 96,77 g |
Vláknina | 8,95 g |
Cholesterol | 108 mg |
Sodík | 1,68 g |
Sůl | 4,10 g |
Sacharidy | 88,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podáváme s pečivem nebo různě upravenými brambory - kaší, šťouchanými, nebo jen vařenými.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 4. 2015 14:16
20. 3. 2012 20:46
18. 3. 2012 12:57
17. 3. 2012 20:46
17. 3. 2012 20:36
Musím říct, že poslední dobou se v našem okolí masny opravdu snaží a téměř předhánějí, kde je co k dostání, takže třeba telecí kolínka (osso buco) už mají skoro všude, stejně tak baby kuřátka, kachní prsíčka apod.
17. 3. 2012 20:28
17. 3. 2012 16:44
17. 3. 2012 12:49
17. 3. 2012 12:21
17. 3. 2012 10:15
Já bych to chtěla tak ochutnat
17. 3. 2012 08:16
17. 3. 2012 08:00
17. 3. 2012 07:35
17. 3. 2012 00:43
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramborový bochníček
Přidáno před 59 minutami
Křupavý hermelín
Přidáno před 1 hodinou
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Fit salát
Přidáno před 13 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 18 hodinami
Francouzský toust
Přidáno 24. 4. 2024 09:13
Právě bylo uvařeno:
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 18 minutami
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 1 hodinou
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 3 hodinami
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Mirca1108 uvařila před 3 hodinami
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 4 hodinami
Frgálová buchta
lenkavozihnojova uvařila před 4 hodinami
Falešná "škvarková" pomazánka z pohanky
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Brokolicová polévka
Tonja uvařil před 11 hodinami
Inspirace + zdobení jinak I.
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pečený pivní guláš z trouby: Večeře téměř bez práce uspokojí i ty náročnější jedlíky, ale opije vás jen svou skvělou chutí
Med je výborné sladidlo a lze ho využít v mnohých moučnících i jiných pokrmech
Rozmarýn se v kuchyni uplatní hlavně při grilování a pečení tučnějšího masa. Ale využijeme jej i při nakládání sýrů
Další recepty
Tématické fráze: hovězí líčka na černém pivu líčka na pivu líčka na pivě recepty hovězí líčka na černém pivu jak se připravují hovězí líčka vepřová líčka na pivu hovězí líčka hovězí lička na černém pivě hovezi licka recept vepřová líčka na černém pivu vepřové líčka na černém pivu vepřová líčka na pivě líčka na černém pivě hovězí líčka recepty hovezi na pivu hovězí líčka apetit hovězí na černém pivu telecí líčka na pivu licka líčka na černém pivu
Suroviny: líčka hovězí, špek, pivo černé, vývar masový, máslo, mrkev, petrželka kořenová, bulva celerová, cibule, med tekutý, protlak rajčatový, bobkový list, tymián sušený, rozmarýn sušený, pepř, sůl
Hovězí líčka na tmavém pivě a kořenové zelenince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n89l
14 názorů