Jehněčí kýta se zeleninovo-sýrovou omáčkou
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 718 kJ / 1 128 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,50 g |
Tuky | 21,55 g |
Vláknina | 61,90 g |
Cholesterol | 75 mg |
Sodík | 732 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 134,14 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Velmi podobný recept mi doporučila varilamysickakasicku. Omáčku jsem dělala podle svého- stylem hokus-pokus:-) Je to lehčí, než s moukou. Jako přílohu jsem měla kroupy:-D
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 3. 2016 17:23
Pavla: Jedná se o tvrdý trojúhelníček, velmi mi v tom chutnal, ale určitě se dá použít třeba ementál
6. 3. 2016 17:11
Pavla: Ja bych tam zadny syr nedavala, natoz taveny
6. 3. 2016 16:15
Výborný recept:) Akorát v surovinách není napsán tvrdý sýr, jen tavený. Takže jak je v receptu napsáno "přidáme nahrubo nastrouhaný sýr", tak jsem nahrubo nastrouhala taveňák :D No, připadalo mi to nějaké divné....:D
26. 3. 2012 20:29
Sakryš, zase to jehněčí...U nás je teď ve všech masnách a já sbírám odvahu ho koupit... Bojuji se sentimentem ohledně malých oveček (až mi bude chutnat, bude zapomenutý ) a obavou, že se mi to nepovede...
Už to musím rozseknout...
Už to musím rozseknout...
20. 3. 2012 21:16
Co dodat
20. 3. 2012 20:09
vseumel: já jsem je měla v mrazáku a tak jsem si říkala, že lepší, než nic. Kroupy miluji, vůbec mi nevadí
20. 3. 2012 20:05
Je to hezký recept a těch kroup bych se vůbec nebála. V kombinací se smetanou a sýrem jsou výborné.
20. 3. 2012 19:17
Anna Kocikova: díky, ale fakt mi nemusíte dávat body, mi stačí, když napíšete, že byste si třeba dali, kdybyste sehnali jehněčí
20. 3. 2012 19:14
Tý joTo je krásná baštaa já zaokrouhlím
20. 3. 2012 19:13
rebeka:
20. 3. 2012 18:25
Hezká fotka a určitě i dobré papáníčko.Dávám bodík.
20. 3. 2012 18:15
moc hezká úprava jehněčího, které ale nevím, kde sehnat
vlastně vím, tejejka mám jahňat habakúúk
dávám bodík mě se to s těma kroupama líbí, ale zblajzla bych to i bez.. jakože dělená strava.. ale nedělila bych se s nikým... to pozor.. takoví kámoši zase nejsme
vlastně vím, tejejka mám jahňat habakúúk
dávám bodík mě se to s těma kroupama líbí, ale zblajzla bych to i bez.. jakože dělená strava.. ale nedělila bych se s nikým... to pozor.. takoví kámoši zase nejsme
20. 3. 2012 16:15
varilamyskakasicku: díky, Ivčo ty jsi mne inspirovala a já ještě měla kus jehněčího Díky i ostatním
20. 3. 2012 15:52
Jani, to je zase pecka. Skvostné podání. . . Mňam +
20. 3. 2012 15:22
Nádhera, Jani .
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 2 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 3 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 9 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 11 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 19 minutami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 31 minutami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 35 minutami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 41 minutami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 53 minutami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 1 hodinou
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 1 hodinou
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 1 hodinou
Candát pečený na másle
Sergi uvařil před 1 hodinou
Další recepty
Tématické fráze: úprava jehněčí kýty úprava jehněčího masa jehněčí s omáčkou jehněčí kýta jehneči kyta recept jehněčí kýta recepty jak dlouho se pece jehněčí úprava jehněčího jak upravit jehneči maso jehneci maso s rozmarynovou omackou jak dlouho pečeme jehněčí jehneci uprava jehněčí maso s omáčkou úprava jehněčího masa kýty jehneci maso se zeleninou jehněčí kýta plátky jak dlouho se peče jehněčí maso kýta z ovečky jehneci s omackou recept jehneči jatra recepty
Suroviny: kýta jehněčí, česnek, rozmarýn, cibule, mrkev, petržel, celer, víno červené suché, jogurt bílý, smetana 12%, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, sýr tavený, sůl, pepř, cukr, šťáva citronová
Jehněčí kýta se zeleninovo-sýrovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OqpN
19 názorů