Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí kýta se zeleninovo-sýrovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

20. 3. 2012 13:58

Suroviny

Porce: 2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 718 kJ / 1 128 kcal
Bílkoviny47,50 g
Tuky21,55 g
Vláknina61,90 g
Cholesterol 75 mg
Sodík 732 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy134,14 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Velmi podobný recept mi doporučila varilamysickakasicku. Omáčku jsem dělala podle svého- stylem hokus-pokus:-) Je to lehčí, než s moukou. Jako přílohu jsem měla kroupy:-D

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 3. 2016 17:23

Pavla: Jedná se o tvrdý trojúhelníček, velmi mi v tom chutnal, ale určitě se dá použít třeba ementál;-)

Jitkas

6. 3. 2016 17:11

Pavla: Ja bych tam zadny syr nedavala, natoz taveny:-(

Pavla

6. 3. 2016 16:15

Výborný recept:) Akorát v surovinách není napsán tvrdý sýr, jen tavený. Takže jak je v receptu napsáno "přidáme nahrubo nastrouhaný sýr", tak jsem nahrubo nastrouhala taveňák :D No, připadalo mi to nějaké divné....:D

Eliza Eliza

26. 3. 2012 20:29

Sakryš, zase to jehněčí...U nás je teď ve všech masnách a já sbírám odvahu ho koupit... Bojuji se sentimentem ohledně malých oveček (až mi bude chutnat, bude zapomenutý;-):-D ) a obavou, že se mi to nepovede...
Už to musím rozseknout...;-)

eva hubova eva hubova

20. 3. 2012 21:16

Co dodat:-p:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 3. 2012 20:09

vseumel: já jsem je měla v mrazáku a tak jsem si říkala, že lepší, než nic. Kroupy miluji, vůbec mi nevadí;-)

vseumel

20. 3. 2012 20:05

Je to hezký recept a těch kroup bych se vůbec nebála. V:yes::-p kombinací se smetanou a sýrem jsou výborné.

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 3. 2012 19:17

Anna Kocikova: díky, ale fakt mi nemusíte dávat body, mi stačí, když napíšete, že byste si třeba dali;-), kdybyste sehnali jehněčí:-D

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 3. 2012 19:14

Tý jo:-OTo je krásná bašta:-Ka já zaokrouhlím;-):-p:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 3. 2012 19:13

rebeka::-D;-)

drahulin drahulin

20. 3. 2012 18:25

Hezká fotka a určitě i dobré papáníčko.:yes::-pDávám bodík.

rebeka rebeka

20. 3. 2012 18:15

moc hezká úprava jehněčího, které ale nevím, kde sehnat:-//
vlastně vím, tejejka mám jahňat habakúúk:-D:-D
dávám bodík:-K:yes: mě se to s těma kroupama líbí, ale zblajzla bych to i bez.. jakože dělená strava.. ale nedělila bych se s nikým... to pozor.. takoví kámoši zase nejsme:-//:-D:-D:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 3. 2012 16:15

varilamyskakasicku: díky, Ivčo;-) ty jsi mne inspirovala a já ještě měla kus jehněčího;-) Díky i ostatním:-)

Pajaja

20. 3. 2012 15:52

Jani, to je zase pecka. :-O:yes: Skvostné podání. . . Mňam :yes::-)+

Klariska Klariska

20. 3. 2012 15:22

Nádhera, Jani :yes::-K.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: úprava jehněčí kýty úprava jehněčího masa jehněčí s omáčkou jehněčí kýta jehneči kyta recept jehněčí kýta recepty jak dlouho se pece jehněčí úprava jehněčího jak upravit jehneči maso jehneci maso s rozmarynovou omackou jak dlouho pečeme jehněčí jehneci uprava jehněčí maso s omáčkou úprava jehněčího masa kýty jehneci maso se zeleninou jehněčí kýta plátky jak dlouho se peče jehněčí maso kýta z ovečky jehneci s omackou recept jehneči jatra recepty

Suroviny: kýta jehněčí, česnek, rozmarýn, cibule, mrkev, petržel, celer, víno červené suché, jogurt bílý, smetana 12%, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, sýr tavený, sůl, pepř, cukr, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Jehněčí kýta se zeleninovo-sýrovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OqpN