Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Slepice z plzeňské krčmy

Hodnocení receptu je 5,0 (30×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 3. 2012 13:55

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie5 344 kJ / 1 277 kcal
Bílkoviny8,35 g
Tuky129,85 g
Vláknina3,90 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,41 g
Sůl6,00 g
Sacharidy16,82 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podobnou úpravu jsem jedla v jedné plzeňské staročeské sladovně, ale jednalo se o divokou kachnu. Ovšem musím říct, že slepice je naprosto srovnatelná. Určitě možno upravit z jakékoliv drůbeže i bažanta. Slepici je nutné, narozdíl od ostatní drůbeže, předem trochu povařit, aby změkla.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

26. 3. 2012 07:20

Jindra:Jsem moc ráda, že jste si pochutnali, děkuji za vyzkoušení a realizaci:-K

Jindra

25. 3. 2012 20:47

Dnes jsem upekla z kuřete, byl to výborný oběd:yes:

1974andrea 1974andrea

22. 3. 2012 15:01

Všem moc a moc děkuji:-K a určitě zkuste a třeba i z jiné drůbeže;-)

1974andrea 1974andrea

22. 3. 2012 09:49

Nonya:Díky moc:-K, ale zase tolik chvály ...:-D

Nonya

22. 3. 2012 09:45

:-O To snad nie je ani pravda jeden recept lepsi ako druhy ako na beziacom pase :yes::yes: bod odo mna

vybusna vybusna

22. 3. 2012 02:45

fuuuha...davam do oblubenych :yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

21. 3. 2012 23:37

:-p;-):-K:yes:

Oskeruska

21. 3. 2012 23:27

Paaani,zasnu,co se da stvorti ze slepice:-O je to nadhera:-K:yes:

Irrena Irrena

21. 3. 2012 20:56

Dobrota:-p:yes::yes:

1974andrea 1974andrea

21. 3. 2012 19:12

Jana Remkova:Díky, opraveno;-)

1974andrea 1974andrea

21. 3. 2012 19:10

Moc vám všem děkuji:-K:-8

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 3. 2012 19:08

A já si vždycky říkám, co se slepicí, že se hodí jen na polévku.;-) Oprav si..."do skoro do měkka", asi by to mělo být "skoro doměkka", ne?;-)

suslajda suslajda

21. 3. 2012 19:02

;-)krásný recept+14:yes::yes:

aaura aaura

21. 3. 2012 18:52

juj.....tak to bude mňamka....přemýšlela jsem,co uvařit o víkendu, chtěla jsem se radit s dětmi, ale myslím, že je vyřešeno....ale asi z kachny, páč se mi jedna válí v mrazáku :-)). Švestky a jablka k masu....doplněné jalovcem...to prostě nemůže mít chybu....bodík letí a děkuji za inspiraci na víkend :yes:

jarka skrobakova

21. 3. 2012 18:47

pěkný receptík:-O:-)):yes::yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty co ze slepice recepty ze slepice slepice recept slepice recepty bazanti slepice recept recepty na slepici recepty na jídla ze slepice bažantí slepice co uvařit ze slepice recept na slepici plzeňská bašta recept recept slepice bažantí slepice recepty jidlo ze slepice jídla ze slepice jak zabít slepici úprava slepice recepty slepice recept na bažantí slepici slepice v červeném oleji recept

Suroviny: slepice, povidla švestková, švestky sušené, slanina, bobkový list, jalovec, vývar slepičí, jablko, olej

TopRecepty.cz

Slepice z plzeňské krčmy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7OxA