Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Slepice z plzeňské krčmy

Hodnocení receptu je 5,0 (30×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 3. 2012 13:55

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie5 344 kJ / 1 277 kcal
Bílkoviny8,35 g
Tuky129,85 g
Vláknina3,90 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,41 g
Sůl6,00 g
Sacharidy16,82 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podobnou úpravu jsem jedla v jedné plzeňské staročeské sladovně, ale jednalo se o divokou kachnu. Ovšem musím říct, že slepice je naprosto srovnatelná. Určitě možno upravit z jakékoliv drůbeže i bažanta. Slepici je nutné, narozdíl od ostatní drůbeže, předem trochu povařit, aby změkla.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

srettka

21. 3. 2012 18:38

přestárlý kuře a takový krasavec? no vlastně krasavica:-)) vypadá to po všech čertech dobře:-p a určitě to má i čertovský šmak;-)
máš to parádní jamienko oliverová;-):yes::yes:

drahulin drahulin

21. 3. 2012 18:35

Opět krásný a žravý;-)recept.:-p:-pMáš bodík.;-)

rebeka rebeka

21. 3. 2012 17:16

moc hezké.. jídlo i foto:-K:-K:yes::yes:

1974andrea 1974andrea

21. 3. 2012 16:55

Anna Kocikova:Ani, já ji také dala do papiňáku a vařila půl hodiny. Ale asi vzhledem k tomu, že byla malá , měla jen 1.10Kg, tak byla měkká akorát. Možná jsem měla štestí:-));-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

21. 3. 2012 16:45

spagetka::-O:-Oproč se nesmí pochválit chuté jídlo a napsat k tomu komentář:-O:-OTo jako fakt:-?
Krásná bašta,která se mi v této úpravě mě moc líbí:-p:-K:yes:
také jsem kdysi sípku po uvaření dopékala k zelíčku a brambor.knedlíku:-pale tenkrát stačilo v papiňáku povařit půl hoďky.Teď po hodině vařenou slepicí můžu i někoho zabít,když ji po dotyčném hodím:-O:-DUž to fakt není,co bývalo:-S
Líbí se mi ty suroviny,které k slepici přidáváš:yes:takto jsem nikdy nedělala a receptík si ukládám;-):yes:

pipre pipre

21. 3. 2012 14:45

Hm, zajímavý recept. Trošku podobnou úpravu jsem dělala z králíka, takže si umím představit, že i toto by mi chutnalo.:yes:

jirholu jirholu

21. 3. 2012 14:00

:-O Zajímavá úprava slípky ;-) a věřím, že jídlo je dobré :-p:yes:

spagetka spagetka

21. 3. 2012 13:58

andrejko, uvědom si, že tě nesmím chválit jooo a něco napsat k receptu:-D:-D:-D. No já to znám velmi podobně ale s králíkem. Jaké zelí jsi měla? Tipnu si, že červené. Houby. Mňáááááám :-p:-p:yes::yes:
Nééé bílé vidím, že jooo????? No vidíš, já bych tředa dala oboje ;-):-p

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty co ze slepice recepty ze slepice slepice recept slepice recepty bazanti slepice recept recepty na slepici recepty na jídla ze slepice bažantí slepice co uvařit ze slepice recept na slepici plzeňská bašta recept recept slepice bažantí slepice recepty jidlo ze slepice jídla ze slepice jak zabít slepici úprava slepice recepty slepice recept na bažantí slepici slepice v červeném oleji recept

Suroviny: slepice, povidla švestková, švestky sušené, slanina, bobkový list, jalovec, vývar slepičí, jablko, olej

TopRecepty.cz

Slepice z plzeňské krčmy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7OxA