Všehochuť z vepřových vnitřností
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 176 kJ / 1 237 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,02 g |
Tuky | 101,59 g |
Vláknina | 7,99 g |
Cholesterol | 686 mg |
Sodík | 1,81 g |
Sůl | 4,60 g |
Sacharidy | 31,85 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Chtěla jsem k dnešnímu obědu dělat játra na slanině, večer jsem si z mrazáku vytáhla 2 balíčky a jeden byl neoznačený. Že jsou to slezinky jsem zjistila při rozbalení. Na samostatné jídlo nebylo ani jedno maso, tak jsem to dala dokupy, přidala poslední rajčata a žampiony a vznikla"náhodná"ale dobrá mňamka na které jsme si pochutnali a já se s Vámi ráda o ni podělím:-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 5. 2012 11:47
no Aničko jak jinak - prostě skvěléééé
28. 5. 2012 11:28
rozmarynaH:Rozmarýnko děkujiMě stávkovalo týden připojení k netuTak mám ještě v zásobě nějaké nové receptíky,co jsem klohnilaJá Ti je postupně přidám
28. 5. 2012 11:16
Jídlo lahodí oku, určitě i chuťovým pohárkům a fotka se také povedla. Posílám bodíkV sobotu jsem se musela podívat, kdy jsi vkládala poslední recept. Bylo strááášně dávno. Teď už jsem v klidua recept ukládám
28. 5. 2012 11:16
Díky všem
Myško knedlík sice někdy dělám doma,ale manželovi hrozně chutná kynutý,který dělávají v nedaleké restauraci a mají ho i volně k prodeji(já takový neutrefím)Vždycky je na něj velká frontaTak na fotce je ten"hospodský"Že se mi povedlTaky jsem to nemusela na sebe prásknout
Myško knedlík sice někdy dělám doma,ale manželovi hrozně chutná kynutý,který dělávají v nedaleké restauraci a mají ho i volně k prodeji(já takový neutrefím)Vždycky je na něj velká frontaTak na fotce je ten"hospodský"Že se mi povedlTaky jsem to nemusela na sebe prásknout
27. 5. 2012 21:18
+
27. 5. 2012 20:49
Anna Kocikova: Jak Tě znám, určitě to bylo moc dobré +
27. 5. 2012 19:18
Určitě to je dobrota
27. 5. 2012 18:35
Také tak dělám podobně, z ledvinek a z jatýrek, slezinka zde není nějak vůbec k dostání, jinak paráda Aničko,knedlík je asi taky domácí
27. 5. 2012 18:16
27. 5. 2012 17:26
Aničko, ty jsi se ráda podělila a já ti ráda dávám bodíka. Máš to hezký
27. 5. 2012 17:22
Veľmi lákavé
27. 5. 2012 17:15
Děkuji
27. 5. 2012 14:59
Moc hezké fotoláká to k vyzkoušení
27. 5. 2012 14:16
Krása - dle mého gusta
27. 5. 2012 13:55
Krásně nafoceno a určitě i moc dobré
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 4 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 2 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 25 minutami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 1 hodinou
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 1 hodinou
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 2 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 3 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: omáčka z vnitřnosti recepty z vnitřností vnitřnosti recepty vnitřnosti recept vepčové vnitřnosti omáčka s vnitřnosti vařené vepřové vnitřnosti vnitrnosti priprava vnitrnosti recept na vnitřnosti recepty vnitrnosti vareni vnitrnosti vepřivé vnitřnosti vepřové vnitřnosti vaření recept z vnitrnosti vařené vnitřnosti vnitrnosti s ryzi recept vnitřnosti s rýží pecene veprove vnitrnosti vnitrnosti z veproveho
Suroviny: slanina gazdovská, slezina vepřová, játra vepřová, cibule, rajče, žampióny, kmín drcený, olej, mouka hladká, paprika sušená sladká, voda, sůl, pepř mletý, libeček, petrželka zelená
Všehochuť z vepřových vnitřností
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pB26
15 názorů