Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové jazýčky na hrášku a kapii

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 50 min Doba tepelné úpravy: 30 min

80 min (50 min příprava + 30 min tepelná úprava)

5. 6. 2012 18:48

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie338 kJ / 81 kcal
Bílkoviny2,20 g
Tuky0,37 g
Vláknina6,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 130 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy15,88 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Na jazýčkách je výborné maso, máme je rádi, tak jsem se do nich dala zase úplně jinak, než je dělám a vykouzlila jsem dobrotu, kterou jsme si vychutnali. Podávala jsem s hráškovou rýží.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

6. 6. 2012 22:53

Anna Kocikova: Aničko, ty mi zase uděláš radost, že jazýčky uvaříš;-) Dej pak vědět, jak chutnalo;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

6. 6. 2012 21:54

Jé Bibinko,udělala jsi mi tímto moc príma receptíkem za +11:yes:velkou radost:-))Mám na mrazáku jazyky a přemýšlela jsem,jakou dobrotu na víkend vymyslím;-)Přišla jsi mi s touto šťavnatou pochutinou do rány a já Ti děkuji:-p:-K

rebeka rebeka

6. 6. 2012 21:43

brzy, jazyk, nazývati.. a desátý bodík dáti:-8:-D:-D:-D
moc hezký jazýček, Bibionko;-):-p akorát porád dumám, proč je v kategorii pro děti:-?;-)

Bibinka Bibinka

6. 6. 2012 11:10

Kadlik::-DKadlíku, tak si je uděláš příště;-) Je to dobré masíčko, takové jemné, ještě to máme na dnešek a já už se těším na oběd:-p

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

6. 6. 2012 10:59

Kadlik: tak to nejsi sám:-)):-))

Kadlik Kadlik

6. 6. 2012 10:15

předevčírem jsem chtěl dělat něco podobného... a nakonec jsem, já hovado nekulturní, oba ty jazyky /800 gramů!!!!/ sežral jenom uvařené, s křenem!!!:-D

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

5. 6. 2012 20:55

Pěkně barevné,jazýček je tady někde, ale i toto je parádní Janinko:-K

jarka skrobakova

5. 6. 2012 19:44

i můj jazýček by si pochutnal, máš to moc pěkné Bibinko:yes::yes::-p

nofrona

5. 6. 2012 19:13

:yes::yes::yes::-p

suslajda suslajda

5. 6. 2012 19:11

Moc šťavnatě vypadající masíčko:yes::yes:+2

BILKOVAI BILKOVAI

5. 6. 2012 19:08

Bibinko, to je nádhera a jsem ráda, že Ti můžu dát první bodík. Jazýček je delikatesa a tento receptík by u nás bodoval též:-p:-*:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové na hrášku vepřová s kapií a hráškem vepřové jazýčky vepřové jazýčky recepty vepřové.jazýčky vepřové na kapii vepřové plátky na hrášku vepřové maso na hrášku s kapii vepřové s kapii a hraskem můžu dusit sterilovany hrasek vepřové jazýčky uzené

Suroviny: jazyk vepřový, cibule, česnek, hrášek, kapie sterilovaná, zázvor sušený, mouka hladká, omáčka worcesterová, vývar, olej, sůl

TopRecepty.cz

Vepřové jazýčky na hrášku a kapii

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/221P