Jemný kedlubnový guláš
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 269 kJ / 1 498 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,44 g |
Tuky | 105,46 g |
Vláknina | 13,52 g |
Cholesterol | 395 mg |
Sodík | 1,91 g |
Sůl | 4,68 g |
Sacharidy | 23,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Můžete dělat i z vepřové plece na kostičky, já jsem opět použila mleté (hovězí-není tak tučné), jak už jsem několikrát zmiňovala kvůli dětem...:-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 6. 2012 09:50
12. 6. 2012 21:28
12. 6. 2012 13:14
10. 6. 2012 17:48
8. 6. 2012 15:11
Vašku, určitě vyzkoušej. Ale jestli ti můžu poradit tak pro tebe bude lepší z vepřových nebo hovězích kostek. Já jsem použila mleté kvůli dětem . Chuť je v kombinaci s kedlubnou zajímavá a dobrá.
8. 6. 2012 07:45
7. 6. 2012 19:07
7. 6. 2012 18:31
7. 6. 2012 18:07
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 3 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 6 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 9 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 11 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 23 minutami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 1 hodinou
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 1 hodinou
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 1 hodinou
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 2 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 2 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 2 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 3 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: kedlubnový guláš guláš z kedlubny maso s kedlubnou guláš s kedlubnou guláš z kedluben kedlubna gulas kedluben s vepřový guláš kedlubnový guláš recept guláš s kedlubnami gulas s kedlubny mleté maso s kedlubnou guláš z mletého masa podle mne vepřový guláš s kedlubny kedlubny recepty kedlubnovy gulas pikant recepty z kedlubny kedlubny a mleté gulas s kedluben recept na kedlubnovej gulaš kedlubnový guláě
Suroviny: maso mleté mix, slanina anglická vcelku, kedlubna, voda, česnek, cibule, paprika sušená sladká, majoránka, pepř, sůl, omáčka sojová, mouka hladká, olej
Jemný kedlubnový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y7Mz
9 názorů