Jehněčí na česneku a bylinkách, se zapečeným bramborovým pyré
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 17 149 kJ / 4 099 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 221,76 g |
Tuky | 301,03 g |
Vláknina | 15,74 g |
Cholesterol | 858 mg |
Sodík | 5,60 g |
Sůl | 13,84 g |
Sacharidy | 44,04 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 6. 2012 19:57
10. 6. 2012 15:36
10. 6. 2012 10:55
10. 6. 2012 10:52
10. 6. 2012 08:08
9. 6. 2012 19:58
9. 6. 2012 19:55
9. 6. 2012 19:36
9. 6. 2012 19:31
Posílám bodík, foto super jedlé
9. 6. 2012 19:17
9. 6. 2012 18:58
9. 6. 2012 18:36
9. 6. 2012 18:34
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 3 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 5 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 10 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 10 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Fit salát
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 54 minutami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 1 hodinou
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 4 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 4 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 4 hodinami
Jogurtový ovocný moučník
Martina babička uvařila před 4 hodinami
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jehnecí pecene jehnecí pecene naložené jehněčí jak naložit jehněčí maso jehněčí hřbet na česneku jak nalozit jehneci naložení jehněčího masa naložené jehněčí maso naložené jehněčí maso recept skopový hřbet recept pečené jehněčí na víně bylinky na jehněčí maso jehněčí na česneku nakladaný jehněčí hřbet naloženi jehneci kyty nakladane jehneci jak naložit skopové maso jak naložit jehneci kytu jehněčí plec na česneku jehněčí hřbet na rozmarýnu
Suroviny: maso jehněčí, kotleta jehněčí, rozmarýn, koření nové koření, slanina gazdovská, bobkový list, cibule červená, česnek, vývar hovězí, víno červené, sůl
Jehněčí na česneku a bylinkách, se zapečeným bramborovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w22g
13 názorů