Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Okatý lančmít

I obyčejná masová konzerva typu lunchmeat se dá servírovat vtipně a nápaditě. Opečená kolečka s vaječným očkem uprostřed budou na talíři vypadat rozhodně lépe než samotná konzerva. Doplňte je bramborovou přílohou a zeleninou.

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 10 min

15 min (5 min příprava + 10 min tepelná úprava)

17. 9. 2008 18:51

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 767 kJ / 422 kcal
Bílkoviny34,72 g
Tuky30,24 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 398 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy2,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

kaja

2. 6. 2016 21:09

...jako dítě jsme opečený lanšmít jedli hodně často.Bylo to dobré a rychlé jídlo.Dnešní výrobky jen lanšmít napodobují.Neurčitelná hmota,podobná masu,kterou nelze ani opéct.O chuti ani nemluvě.
Smutná doba;-(

Luboš Bláha

19. 1. 2014 19:20

Dobrý den , mohl by mi tu někdo poslat odkaz jak vyrobit domácí lančmít ? Děkuji

jarda Kadic jarda Kadic

26. 9. 2012 14:19

Jana:Jeden z nejlepších lančmítu je lančmít, vyrobený v Hostomicich u Teplic.Je zde čínská firma, která ho zde vyrábí.Dělá několik druhů, nejlepší je ten v černé konzervě.(také je nejdražší) Dá se sehnat např. v Albertu.

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 11. 2009 18:35

Jaaja, vítej mezi náma, vidím, že přihlášení dopadlo ok;-):-K

Jana Pá

12. 11. 2009 18:05

Jaaja:yes::yes::-K, určitě přihláška dopadne dobře:yes:, už se těším na novou receptovou "tvářičku";-):-D

Jaaja Jaaja

12. 11. 2009 17:28

Jsem se přihlásila .. tak uvidím jak se tu objevím :-O

Jana Pá

12. 11. 2009 17:11

Jani -neregistr. (zkuste se přihlásit:-!):yes:, zase jeden z dobrých nápadů, ale je fakt, že ten dobrý lančmít najdeme asi až v EU:-D:-D:-K

Jana

12. 11. 2009 13:24

Dělávám podobně, jen vnitřní kolečka rozmačkám vidličkou s vajíčkem, pepřem, cibulkou, nebo česnekem, pórkem ... dle chuti, větší kolečka namažu hořčicí a dám na sebe 2, pak naplním směsí a dám péct do trouby na pečící papír a na závěr hustě zasypu strouhaným sýrem. Zdobím kečupem a zeleninkou. Jen mi jaksi už nejde vychytat dobrý lančmít.

Jana Pá

12. 11. 2009 12:48

Také jsem dříve dělávala;-), ale dnes už konzervám moc nevěřím:-O, ale recept Amiro vypadá dobře:-p, takže posílám bodíka:yes:, nevím, proč, ale zde není moc komentářů, ale u dalšího stejného je více -diskuze, asi zapadl "věkem:-O):-D:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 11. 2009 18:12

No, prosím, hledala jsem Kyklopa a on je tady okatý lanšmít:-)):yes:

alus.s

11. 10. 2008 16:22

v dětsví byl opečený nebo obalený lanšmít klasika ale takhle s vejcem jsem ho měla poprvé :-D - jednoduché dobré :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí lanšmít domácí lanšmít recept domácí lanšmít recepty výroba domácího lanšmítu recept na domaci lansmit jak vyrobit domácí lanšmít domaci lancmit domácí lančmít výroba lanschmit domácí lanšmíd lanšmít v těstíčku domácí výroba lanšmitu opečený lanšmít výroba domácího lančmítu lunsmit lančmit vyroba lančmítu domaci lanschmit recept králíčí lanšmít lančmit recept

Suroviny: lunchmeat, vejce

TopRecepty.cz

Okatý lančmít

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Kr9z