Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špagety aglio e olio

Za italským názvem aglio olio se skrývá velmi snadný recept na vynikající pikantní těstoviny. Aby vás tradiční pokrm původem z Neapole přenesl rovnou na dovolenou, doporučujeme jej u stolu doplnit dobrým italským bílým vínem.

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

18. 9. 2008 12:11

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 018 kJ / 960 kcal
Bílkoviny34,80 g
Tuky5,32 g
Vláknina22,45 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 24 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy186,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento a moje dalsie recepty najdete na

http://chalupnikovi.com/recepty/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Moje oblíbená rychlá večeře :-8

vybusna

23. 8. 2014 22:24

casino: vdaka za zaskok ;-)

vybusna

23. 8. 2014 22:24

m: Juj, pravdaze tam paradajky nejdu, asi som tu stiplavu papricku nakrajala na velke kusky a tak Vas to zmiatlo. Davam aj susenu, ta je vo forme takych vlociek, ale ked som varila, mala som tuto cerstvu, tak som ju pouzila.

vybusna

23. 8. 2014 22:20

dopal69: ano mas pravdu, ale co narobim, ked ju tam Dobry Manzel chce, hadam mi to Taliani odpustia.

casino casino

23. 8. 2014 19:11

m:
To nejsou paradajky:-))
Jídlo by se mohlo jmenovat "Aglio olio e peperoncino" :-))

m

23. 8. 2014 18:57

.. a samozřejmě bez rajčat.

dopal69

1. 4. 2014 14:34

Jen bych dodat že originál recept je bez bazalky.

Colombo65 Colombo65

21. 7. 2013 16:51

vybusna:
...děkuji a už vidím na fotce BAVETTE č.13 :-O:-O:-O
K fotkám snad jen, že doba si žádá změnu a pokud je k lepšímu je to jen ku prospěchu věci - výborný nápad jenž budu také následovat:yes::yes:

vybusna vybusna

21. 7. 2013 15:41

Colombo65: ani, ani ani ;-) su to

http://www.ciao.it/opinion_images_view.php/Opinion...
je to moja chyba, pretoze som nedavala pozor co davam do kosika...automaticky som siahla po rovnakom obale ako maju spagety...jedine na co som davala pozor bolo, aby som nezobrala makarony, takze som podvedome kontrolovala len velkost dierky...a tu som na obrazku nevidela, tak som bola ohromne spokojna. Az ked som ich davla do hrnca som zistila, ze su ploche.
Sirkou a dlzkou su rovnake ako spagety. Hadam mi to ludia odpustia.
Vdaka za pochvalu...snazim sa vymienat moje stare fotky...su prestrasne.

Colombo65 Colombo65

21. 7. 2013 15:20

...foto u receptu prezentuje místo špaget jaký druh těstovin:
LINGUINE, TAGLIATELLE nebo FETTUCCINE? :-K:-K:-K Úžasně nafoceno:yes:

*_* ---> Tomášek

7. 6. 2012 18:56

Nejlepší špagety co znám moc mi chutnají:yes:

drahulin drahulin

17. 11. 2009 16:15

Vybusná,jsem jako tvůj muž.Můžu je jíst každý den.;-)Proto je nemůžu vařit často,byla bych jak sud.:-D:-D Posilám bodík.:yes::yes:

Iljusa Iljusa

17. 11. 2009 15:22

Mám ráda tento druh jídla, přidala jsem suš. rajčata a olivy. Samozřejmě pro mé masožravce jsem musela ukoulet pár kuliček z mletého masa. :yes:;-)

petr

24. 6. 2009 12:36

tohle děláme v práci..akorát přídáváme ještě sušená rajčata a olivy..výborná záležitost:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: špagety alio olio alio olio alio olio recept spageti alio olio špagety olio alio těstoviny alio aglio olio těstoviny aglio olio těstoviny alio olio špagety olio alio oglio špagety oglio recept špagety alio olio alio aglio olio e recepty alio olio e peperoncino recept špagety alio špagety oglio olio alio olio peperoncino recept alio olio spaghetti alio olio

Suroviny: těstoviny špagety, česnek, nať petrželová, chilli paprika čerstvá, bazalka čerstvá, olej olivový

TopRecepty.cz

Špagety aglio e olio

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NkWK