Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangasius v zelenině

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

14. 6. 2012 16:43

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie7 490 kJ / 1 790 kcal
Bílkoviny155,56 g
Tuky50,95 g
Vláknina124,74 g
Cholesterol 305 mg
Sodík 2,91 g
Sůl6,40 g
Sacharidy127,71 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Chtěli jsme jíst také jednou "zdravě":-)ale nějak mi nesedí ta chuť pangase.Sice jsme si pochutnali, ale příště zvolím jiný druh rybičky,kde je cítit ta rybina(nejraději máme filety ze štikozubce).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

15. 3. 2019 19:30

Svirova: Děkuji za hezký komentář:-KPotěšil mě a jsem ráda,že jídlo chutnalo:-8

Svirova

15. 3. 2019 19:00

Už když jsem četla recept jsem si říkala, že to musí být dobré. Manžel řekl - moc dobré :-) a navíc barevně to nemělo chybu. Pochvala největší, my doma říkáme …. ráj v hubě. :yes::yes::-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

15. 6. 2012 19:52

Všem moc děkuji za hezké a kladné komentáře:-K:-)

suslajda suslajda

15. 6. 2012 08:16

moc pěkná rybka:yes::yes:+11

Dana61

15. 6. 2012 08:14

no skvělééé:yes::-D

Bahula Bahula

14. 6. 2012 22:03

Anna Kocikova: Pěkný receptík:yes:+

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

14. 6. 2012 21:01

maris: melta nebo černá mletá káva v sáčku levnější.. mám ji vždy stranou, přímo tím tu rybku posypeš a za cca 10-15 minut minut zase kávu nebo meltu omyješ a ryba zůstane bez rybího pachu:-K

maris maris

14. 6. 2012 18:56

varilamyskakasicku: co myslíš tou kávovinou ;-)? Např. Meltu ?

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

14. 6. 2012 18:52

Moc hezký žravý recpetík pangasia:yes::yes:, už jsem zde myslím psala, že když se koupí jen chlazené filety,ne hluboko zamražené, potom je pangasius moc chutná ryba, měla jsem ji na Vánoce a byla moc výborná, ale teď jsem někde četla ty "rady od kuchařů"-když některá ryba je cítit pořád a hodně rybinou,tak se má trochu posypat kávovinou, pak vymýt a není cítit a je i pak moc dobrá.Tak už jsem to vyzkoušela a je to pravda:-K;-):yes:

Ivusa Ivusa

14. 6. 2012 18:16

:-KAničko,fotky jsou to parádní,vypadá to luxusně.Já sice pangase nemusím, ale i jiná ryba v této úpravě bude jistě báječná:yes::yes::yes::yes:

Bibinka Bibinka

14. 6. 2012 17:38

Anna Kocikova:Aničko, to víš pangas:-(já ho už vůbec nekupuji, nějak mi chutí vůbec nesedí a je takovej jalovej, pokud ho něčím nepřebiješ, ale nemá tu klasickou rybí chuť. Tak jak si ho udělala ty, tak v té zelenině se paqngas docela vytratí a vyjde to na dobrý obídek, Udělej to příště z jiné ryby a bude to skvost;-):-p Dávám 7.bod k jiné rybě:yes::-D

nofrona

14. 6. 2012 17:26

Rybku já rád, k smrti rád;-):yes::yes:
krásný recept i fotka +5

Anna Kocikova Anna Kocikova

14. 6. 2012 17:22

Za hezké komentíky děkuji:-K:-)
Jani,víš,že já,když už u toho sporáku musím"čučrlíkovat"tak ten postup už zrovna nafotím(poku mám nabitý foťák),ať je to přehlednější hlavně pro Ty,jako jsem já:-)):-))Mě taky víc řeknou fotky-krok za krokem,než krásné fotky hotového jídla x krát.

zizala zizala (moderátorka)

14. 6. 2012 17:12

Mňááám :-p:yes:

maris maris

14. 6. 2012 17:03

Mně pangas taky nevadí a dělám ho taky hlavně na zelenině, je moc dobrý:-p:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pangasius na zelenině pangas na zelenině pangacius jíst nebo ne recepty pangasius na zelenině pangasius recepty pangas recepty pangacius na zelenině filety na zelenině pangas recept recept na pangase na zelenině panganius na zelenine pangas zelenina pangasius na zelenině recepty recept na panganius se zeleninou pangas se zeleninou pangasius recept pangasius recepty na zelenine recepty z pangase cejn na zelenině pangasius

Suroviny: pangasius, máslo, žampióny, česnek, cibule červená, celer, omáčka sladká, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, sůl, pepř mletý, šťáva citronová, petrželka zelená

TopRecepty.cz

Pangasius v zelenině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZvX8