Argentinská polévka - po mém
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 449 kJ / 1 780 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,55 g |
Tuky | 169,99 g |
Vláknina | 18,38 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 3,31 g |
Sůl | 8,20 g |
Sacharidy | 42,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Vše dávám dle možností a chuti, tak dle uvážení od oka :-D Trošku mi připomíná díky rajčatům a koření, chuti, italskou rajčatovou :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 6. 2012 20:43
15. 6. 2012 20:24
15. 6. 2012 20:11
15. 6. 2012 20:02
15. 6. 2012 14:06
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 12 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 13 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 14 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 20 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 2 hodinami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 10 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 11 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 11 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 11 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 12 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 12 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 12 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Asijská kuchyně: 11 používaných surovin, bez kterých se rozhodně neobejdete
Smørrebrød: Na typický dánský obložený chlebíček se použije místo veky žitný chléb, místo vlašáku pěna z červené řepy a sleď
Další recepty
Tématické fráze: argentinská polévka argentinska kukuricna polevka argentinske moucniky recept polévka argentinská argentinská fazolová polévka argentinská polévka recept argentinská hovězí polévka argentinska rajčatova polevka
Suroviny: sádlo, slanina anglická, cibule, česnek, mrkev, celer, paprika sušená sladká, tymián, koření oregáno, sůl, vývar drůbeží, rajče loupané, protlak, petrželka, fazole
Argentinská polévka - po mém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o8Jk
5 názorů