Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Francouzský guláš podle Anuše Kejřové

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 6. 2012 18:05

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie5 666 kJ / 1 354 kcal
Bílkoviny131,23 g
Tuky69,56 g
Vláknina11,85 g
Cholesterol 445 mg
Sodík 1,27 g
Sůl3,08 g
Sacharidy32,12 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Martysek

4. 7. 2012 16:01

S vínem se to pak už tedy nevaří? Nečpí z toho to víno? Já jsem zvyklá víno dávat hned na začátku, tak mi to překvapilo. Jinak to vypadá náramně:yes:

senky senky

1. 7. 2012 09:40

Líbí se mi:-p:yes: u nás asi jiná příloha;-)

maris maris

1. 7. 2012 08:41

Eli, Kejřová nikdy nezklame - ale Ty taky ne;-):-):yes::yes:

Iljusa Iljusa

1. 7. 2012 08:22

Pěkný gulášek :yes:

suslajda suslajda

30. 6. 2012 17:16

pěkný gulášek kapary jsou moc dobré:yes::yes:+14

eva hubova eva hubova

30. 6. 2012 00:26

Gulášek vypadá móc dobře:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

29. 6. 2012 22:09

;-):-K:yes:

Olinka5555

29. 6. 2012 21:33

omáčka vypadá báječně .... na paprice stokrát jinak - posílám bodík:-):yes:

Eliza Eliza

29. 6. 2012 21:20

Děkuji za komentáře a hlavně body...:-K První kuchařka, když jsem musela v roce 1990 zakládat domácnost, byla právě Anuše Kejřová, tuším něco jako "Úsporná kuchařka". Trochu mě v těch dvaceti děsily kapitoly o tom, jak naštípat dříví a roztopit kamna; zardousit drůbež, oškubat a vyvrhnout vnitřnosti, ale i tak to byla jedna z knih, které považuji za svoje prvotní kuchařské učiliště..;-)

nofrona

29. 6. 2012 20:45

:-p:-p:yes:

Iness Iness

29. 6. 2012 19:43

Hmmm, tak to může být bašta, jen bych zvolila jinou přílohu:-8:-):yes:

rebeka rebeka

29. 6. 2012 19:02

srettka:néé:-O:-? kapary jsou úžasná bašta:-p:-p:yes:
krásný recept:-K

srettka

29. 6. 2012 18:53

ta omáčka..mlask:-p krása, kapary mě teda dvakráte neoslovili, ale i tak to musí být bašta;-):yes:

spagetka spagetka

29. 6. 2012 18:15

Jo ten mám v Kejřovce, jak vidím :-D:-D:-D, nedělala, ale :-p:-p:-K:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: francouzky guláš burgunsky.kralik francouzský hovězí guláš hovězí guláš francouzský recepty a.kejřové zlata usporna kucharka anuse krejrova hovězí guláš po francouzku francouzký guláš recept francozsky guláš zahradnický guláš recepty od anuše hovezi gulas po francouzsky hovezi gulas ve francii recepty anuse kureci francouzsky recept hovězí po francousku kureci na vine po francousku vepřový guláš stokrát jinak francouzsky kureci gulas francouzský guláš na víne

Suroviny: kližka hovězí, cibule, ghee, paprika sušená sladká, vývar hovězí, mouka hladká, smetana zakysaná, kapary, víno červené, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Francouzský guláš podle Anuše Kejřové

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WplE