Kančí žebírka na medu a rozmarýnu
Nemáte zatím žádné zkušenosti s přípravou zvěřiny? Vyzkoušejte tento recept na kančí žebírka. Příprava je velmi snadná. Maso naložíme do marinády z rozmarýnu a koření, necháme odležet a pak už jen pečeme v troubě. Kančí maso je křehké a šťavnaté.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 26 489 kJ / 6 331 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 475,89 g |
Tuky | 434,44 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 1,57 g |
Sodík | 1,17 g |
Sůl | 2,75 g |
Sacharidy | 128,85 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 11. 2012 22:03
Sice jsem se medu bála, že to bude sladké, ale přítelovi i mně to moc chutnalo! Děkujeme za dobrý tip na úpravu divočiny!
PS: pečeno v remosce
10. 6. 2012 20:55
7. 5. 2012 17:58
7. 5. 2012 00:19
6. 5. 2012 21:52
6. 5. 2012 20:16
Posílám bod
6. 5. 2012 18:32
marinádka vypadá fajně, ani fotečka není špatná
6. 5. 2012 18:32
6. 5. 2012 18:28
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 1 hodinou
Salát s pečeným květákem a granátovým jablkem
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 17 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 19 hodinami
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kedlubnové smaženky
Fofa. uvařila před 1 hodinou
Vepřová játra na minutku z horkovzdušné fritézy
plysovykozisek uvařila před 2 hodinami
Srnčí guláš od hajného ze „Šlajfu“
Yvajs uvařil před 3 hodinami
Dvoubarevná bábovka
Grecmanova uvařila před 6 hodinami
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Alaala uvařila před 9 hodinami
Zeleninová polévka s kapáním
Wikusche uvařila před 14 hodinami
Jednoduchý ředkvičkový salát se šunkou a jogurtem
Kava 2 uvařila před 14 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 19 hodinami
Loštický řízek
paprika1000 uvařila před 20 hodinami
Pravá bulharská pomazánka
Adlla uvařil před 20 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Rozmarýn se v kuchyni uplatní hlavně při grilování a pečení tučnějšího masa. Ale využijeme jej i při nakládání sýrů
Vyhráli jste na mysliveckém plese první cenu v tombole a nevíte, jak na zvěřinu? Poradíme, jak ji zpracovat i oblíbené recepty
Další recepty
Tématické fráze: kanci zebra kančí žebra na medu kanci zebra recept pečená kančí žebra kančí žebra pečená žebírka z divočáka marináda na kančí žebra žebra z divočáka recepty pečená žebírka z divočáka pecena kanci zebra recept kančí žebra na česneku recept kanci zebra pečená kancí žebírka divočák na medu žebra z divočáka kančí žebra recepty recepty kančí zebra kančí žebro na medu kančí žebírka pečená pečená žebra z divočáka
Suroviny: kančí žebírka, máslo, med, olej olivový, rozmarýn, koření na divočinu, česnek, sůl, pepř mletý
Kančí žebírka na medu a rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DPMy
24 názorů