Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněné papriky v přírodní zeleninové šťávě

Hodnocení receptu je 4,8 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 35 min

50 min (15 min příprava + 35 min tepelná úprava)

9. 5. 2012 20:09

Suroviny pro 3

3

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 305 kJ / 1 268 kcal
Bílkoviny77,00 g
Tuky88,31 g
Vláknina18,42 g
Cholesterol 510 mg
Sodík 1,56 g
Sůl3,71 g
Sacharidy36,78 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Původní plán vaření byl trošku jiný, ale když jsem otevřela dózu se strouhankou včera čerstvě nastrouhanou, bylo mi jasné, že takový žluklý sajrajt nemůžu strčit do masa. Není to poprvé, co mi takovou paseku rohlíky udělaly. Nevím, co dávají do těsta, že pak čerstvě namletá strouhanka smrdí.

Takže místo masovo-zeleninových karbenátků byly takto připravené papriky a moc nám s přírodní šťávou vonící po vyškvařené slanince chutnaly. Nedávala jsem žádný zeleninový bujón, ani jsem nijak nedochucovala. Všechno pustilo príma šťávu a hezky se to upeklo.

Dovětek k paprikám-pokud jsou papriky hodně úzké, odřízneme kousek špičky a tím se lépe a více naplní.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

15. 5. 2012 13:46

Anna Kocikova:aaale nie, ten medveď nie je chuťovo až taká sláva, je však zdravý a často nevyužitý, prípadne neznámy... tak ho trochu propagujem, aj si zaexperimentujem a snažím sa ho využiť v kuchyni čo najviac...
:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

15. 5. 2012 13:41

magdalenka:Magdalenko dovedu si v náplnit i ve šťávě úplně představit Tvého nasekaného medvěda:-p:-pTo by teprve byla bašta:yes:
Za všechny Vaše krásné a pochvalné komentáře jsem moc ráda:-8děkuji:-K:-K

magdalenka magdalenka

15. 5. 2012 11:02

Anička, tvorila si ozaj krásne, páči sa mi to...

Bahula Bahula

15. 5. 2012 09:03

Pěkný receptík :yes:+

clupmi clupmi

15. 5. 2012 08:55

+15:yes: Nádherné fotky. A věřím, že to bude i nádherně chutnat.:-p

suslajda suslajda

10. 5. 2012 18:33

;-)to vypadá na skvělou ňamku:yes::yes:+14

rebeka rebeka

10. 5. 2012 18:21

naše Anička je zkrátka mistr improvizace:-D:yes: ani žluklá strouhanka ji nezaskočí a hnedla tu máme další skvělou dobrotu;-):-p:-):yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

10. 5. 2012 16:58

Jsem ráda,že receptík zaujal a za pochvalné komentáře děkuji:-K:-K
Špagetko vidím to na pravidelné zatížení domácí pekárny;-):-DTohle mi strouhanka z doma pečené veky,nebo rohlíků neudělala nikdy:yes::-)

BILKOVAI BILKOVAI

10. 5. 2012 15:29

Aničko, to se Ti povedlo. Plněné papriky máme moc rádi. Krásně ovoní šťávičku:-p..+1:yes:

Bibinka Bibinka

10. 5. 2012 12:56

Anna Kocikova:Aninko, takové papriky jsou bezva záležitost:yes:Máme je rádi, i když taťulda ten vypečenej či vydušenej list nemusí, ale ráda ho za něj sním;-):-p Takhle jsem je ještě nedělala, ale vyzkouším;-)Máš hezkej 11 bod:yes:

nofrona

10. 5. 2012 12:56

:-p:-p:yes::yes:
Mám po noční a jedna parádička za druhou:yes:

vseumel

10. 5. 2012 12:52

Krásné fotky! Chutný recept!:-p:yes:

spagetka spagetka

10. 5. 2012 12:24

S tou strouhankou se přidávám. Děs. Jinak vidíš, dlouho jsem nedělala ;-);-):-p:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

10. 5. 2012 12:21

rozmarynaH::-))Rozmarýnko já jsem zrovna"smolila"ten můj komentář;-):-))když Ty jsi psala Ten sůj:-)Já osobně mám papriky nejraději s rajskou:-pmňam:-)Ale potřebovala jsem trošku pohnout se zásobou cibule(té je u nás vždycky hodně)a rajčátky,které už co nejdříve potřebovaly nějakou jinou polohu,než tu ledničkovou:-))Takové přírodní šťávy máme rádi a byla to fajn osvěžující bašta:yes:
Za všechny tady na Top moc děkuji za Tvé pochvalné a velice milé slůvka k Topreceptům:-K:-K:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

10. 5. 2012 12:11

1974andrea::-D:-DAndrejko já ty brambory také použila poprvé:-8:-Da je to lepší,než rýže,či strouhanka.Masové"těsto"bylo takové hutnější a fakt dobré:-pDíky:-)
Vašíku já jsem také bramborová,ale můj zlatoušek je nemusí:-SŠťávička s rýží se vylízala celá;-)ani kočkám nezbylo:-D
Myško ta strouhanka mě vypekla už po několikáté:-(Teď jsem zrovna přičichla k rohlíku který suším a je zase cítit žluklým:-SAsi na obalovku opět nadrtím lupínky.Ale už mě to fakt sejří:no:
Moc Vám za milé komentíky i hodnocení děkuji:-):-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: plnene papriky na zelenine plnene papriky zeleninou papriky plnene zeleninou zeleninova paprika paprika zeleninova plněné papriky se zeleninou plněnépapriky plněné papriky zeleninová paprika recepty když je hodně papriky plene papriky paprika zeleninová recepty plněné papriky na rajčatech recept na plněné papriky plne pariky žluklá strouhanka přírodní plněné vepřové maso recept recepty zeleninová paprika zeleninová paprika recept zeleninové šťávy recepty

Suroviny: maso mleté mix, slanina gazdovská, špek, vejce, česnek, pažitka, libeček, paprika čerstvá bílá, cibule, rajče, olej, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Plněné papriky v přírodní zeleninové šťávě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6GoV