Červené roštěnky v papiňáku
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 546 kJ / 847 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,42 g |
Tuky | 25,78 g |
Vláknina | 13,36 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 356 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 17,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Omáčky tohoto typu máme moc rádi, jsou takové osvěžující a výrazné. Podávala jsem se zbytkem knedlíků a s rýží.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 8. 2012 13:15
Všem moc děkuji za příjemné komentáře a Evíku, tobě obzvlášť, že jsi to uvařila-mám radost, že chutnalo docela bych si to zase dala, budu o tom přemýšlet, ale hovězí doma zrovna nemám- je tak drahé, že ho kupuji mnohem méně než dřív
15. 8. 2012 12:53
Včera jsem udělala tuhle vynikající ňamku, právem ti patří další bodík, je to opravdu famózní pochutnání.
15. 5. 2012 09:18
+13 Miluji hovězí maso, jenže jeho současné ceny...Nicméně rozhodně jsem přidal k oblíbeným
10. 5. 2012 18:22
rozmarynaH: přesně tak
krásný, barevný a šťavnatý recept u mě za jasný bod
krásný, barevný a šťavnatý recept u mě za jasný bod
10. 5. 2012 18:05
perfektní foto na jedničku
10. 5. 2012 18:04
Krásné roštěnky Janinko, krásně barevné, na papiňák nedám dopustit, jak jsem zjistila, i mé kolegyně z práce, tak také vaří nejradši v papiňáku
10. 5. 2012 15:47
Bibinko, ty roštěky vypadají jako "roštěnky" myslím krásná mladá děvčata-veselá, barvitá a plná energie. Mají švih. Hovězí maso má báječnou chuť. Rajčatový protlak dodá omáčce jednak barvu a také skvělou chuť. Rozhodně to vyzkouším a samozřejmě posílám bodík
10. 5. 2012 12:57
To je podobný recept jak na flamendr. To my rádi.
10. 5. 2012 12:52
mňamózní, vařeno v bubáku
jasný bodík
jasný bodík
10. 5. 2012 11:45
Jsem ráda,že se receptíky z papiňáčku začínají rozrůstat
Bibinko uvařila jsi moc fajnovou baštu podle mého gusta pochutnala bych si+6
Já už jsem na to koukala ve 2 ráno a říkala jsem si,že PH bude podle doby vaření určitě papiňákAle nechtěla jsem být za noční sůvuBibinka promine
Bibinko uvařila jsi moc fajnovou baštu podle mého gusta pochutnala bych si+6
Já už jsem na to koukala ve 2 ráno a říkala jsem si,že PH bude podle doby vaření určitě papiňákAle nechtěla jsem být za noční sůvuBibinka promine
10. 5. 2012 11:42
Pajaja:Pájí a taky jsou chro,chro,chro-mňamJeště máme dneska....
10. 5. 2012 11:13
To jsou krásně vybarvené chroštěnky, Bibi! Bude to dobrota. . . +
10. 5. 2012 09:55
určitě výborné, a foto krásné moc
10. 5. 2012 08:56
Tak děvčata vidím, že má zkratka PH-Papinův Hrnec vám dělala trochu problém. až na to Elíza kápla Tak se omlouvám a oprayila jsem.....
10. 5. 2012 08:14
Bibi, vypadá to na chutnou omáčku, dělám ji podobně, mám ráda chuť paprik. Ale taky bych raději napsala TH ( tlakový hrnec) nebo Papinův hrnec či Papiňák - jak píše ke svým receptům Anička K.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 9 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 9 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 10 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 17 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 7 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 8 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 8 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 8 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 8 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 8 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 8 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 8 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hitem internetu je květákový steak s rajčaty a mozzarellou: Chutná skoro jako pizza, ale je mnohem zdravější
Buchty po ránu: Makové houstičky podle Josefa Maršálka jsou tmavší a aromatičtější díky chlebové mouce
Jak na domácí křupavé cini minis z tortilly: Snadná a rychlá snídaně voní skořicí a připravená je v cukuletu
Další recepty
Tématické fráze: hovezi rostenky v papinaku hovězí roštěná v papiňáku roštěná na houbách v papiňáku hovezi rostenka v papinaku papinuv hrnec recept hovězí maso v papiňáku vaření v papiňáku recepty papinuv hrnec recepty časy vaření v papiňáku vaření v papiňáku časy roštěnky v tlakaci recepty pro papińák roštěnky z hovězího masa v papináku hovězí roštěná v papiňáku recept jak dlouho vařit roštěnou v papiňáku roštěná z vepřového masa v papiňáku červené hovězí v papiňáku recepty z papiňáku hovězí roštěná z papináku plzensky flamendr top recepty
Suroviny: roštěná hovězí, cibule, česnek, rajče cherry, paprika sterilovaná, protlak rajčatový, roštěná hovězí, masox, olej, zázvor, sůl
Červené roštěnky v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g8YG
22 názorů