Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Červené roštěnky v papiňáku

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

9. 5. 2012 22:17

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 546 kJ / 847 kcal
Bílkoviny131,42 g
Tuky25,78 g
Vláknina13,36 g
Cholesterol 270 mg
Sodík 356 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy17,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Omáčky tohoto typu máme moc rádi, jsou takové osvěžující a výrazné. Podávala jsem se zbytkem knedlíků a s rýží.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

15. 8. 2012 13:15

Všem moc děkuji za příjemné komentáře a Evíku, tobě obzvlášť, že jsi to uvařila-mám radost, že chutnalo;-):yes: docela bych si to zase dala, budu o tom přemýšlet, ale hovězí doma zrovna nemám- je tak drahé, že ho kupuji mnohem méně než dřív:no:

evík

15. 8. 2012 12:53

Včera jsem udělala tuhle vynikající ňamku, právem ti patří další bodík, je to opravdu famózní pochutnání.:-p:-p:-p:-p:-K:yes::yes:

clupmi clupmi

15. 5. 2012 09:18

+13:yes: Miluji hovězí maso, jenže jeho současné ceny...:-((:-//Nicméně rozhodně jsem přidal k oblíbeným:-p

rebeka rebeka

10. 5. 2012 18:22

rozmarynaH::-D:-D:-D:yes::yes: přesně tak:yes::yes::-D
krásný, barevný a šťavnatý recept:yes::yes: u mě za jasný bod:-K;-):yes:

jarka skrobakova

10. 5. 2012 18:05

perfektní :yes::yes::yes::yes::-))foto na jedničku:yes::-)):-K:-p:-p

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

10. 5. 2012 18:04

Krásné roštěnky Janinko, krásně barevné, na papiňák nedám dopustit,:-) jak jsem zjistila, i mé kolegyně z práce, tak také vaří nejradši v papiňáku:-K;-):yes:

rozmarynaH rozmarynaH

10. 5. 2012 15:47

Bibinko, ty roštěky vypadají jako "roštěnky" myslím krásná mladá děvčata-veselá, barvitá a plná energie. Mají švih. Hovězí maso má báječnou chuť. Rajčatový protlak dodá omáčce jednak barvu a také skvělou chuť. Rozhodně to vyzkouším:-p a samozřejmě posílám bodík:yes:

vseumel

10. 5. 2012 12:57

To je podobný recept jak na flamendr. To my rádi. :-p:yes:

nofrona

10. 5. 2012 12:52

:-p mňamózní, vařeno v bubáku:-O:-D:-D
jasný bodík:yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

10. 5. 2012 11:45

Jsem ráda,že se receptíky z papiňáčku začínají rozrůstat:-)):yes:
Bibinko uvařila jsi moc fajnovou baštu podle mého gusta pochutnala bych si:-p+6:yes:
Já už jsem na to koukala ve 2 ráno a říkala jsem si,že PH bude podle doby vaření určitě papiňák:-))Ale nechtěla jsem být za noční sůvu:-O:-D:-DBibinka promine;-):-K:-K

Bibinka Bibinka

10. 5. 2012 11:42

Pajaja:Pájí a taky jsou chro,chro,chro-mňam:-D;-)Ještě máme dneska....

Pajaja

10. 5. 2012 11:13

To jsou krásně vybarvené chroštěnky, Bibi! Bude to dobrota. . . :-p:yes:+

Irule Irule

10. 5. 2012 09:55

určitě výborné, a foto krásné moc :yes:

Bibinka Bibinka

10. 5. 2012 08:56

Tak děvčata vidím, že má zkratka PH-Papinův Hrnec vám dělala trochu problém. až na to Elíza kápla;-) Tak se omlouvám a oprayila jsem.....:yes:

1974andrea 1974andrea

10. 5. 2012 08:14

Bibi, vypadá to na chutnou omáčku, dělám ji podobně, mám ráda chuť paprik:-p:yes:. Ale taky bych raději napsala TH ( tlakový hrnec) nebo Papinův hrnec či Papiňák - jak píše ke svým receptům Anička K.;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovezi rostenky v papinaku hovězí roštěná v papiňáku roštěná na houbách v papiňáku hovezi rostenka v papinaku papinuv hrnec recept hovězí maso v papiňáku vaření v papiňáku recepty papinuv hrnec recepty časy vaření v papiňáku vaření v papiňáku časy roštěnky v tlakaci recepty pro papińák roštěnky z hovězího masa v papináku hovězí roštěná v papiňáku recept jak dlouho vařit roštěnou v papiňáku roštěná z vepřového masa v papiňáku červené hovězí v papiňáku recepty z papiňáku hovězí roštěná z papináku plzensky flamendr top recepty

Suroviny: roštěná hovězí, cibule, česnek, rajče cherry, paprika sterilovaná, protlak rajčatový, roštěná hovězí, masox, olej, zázvor, sůl

TopRecepty.cz

Červené roštěnky v papiňáku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g8YG