Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chutný salát s vejci, kapary a sladkokyselou zeleninkou

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 5. 2012 17:59

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 173 kJ / 1 475 kcal
Bílkoviny41,09 g
Tuky141,40 g
Vláknina0,95 g
Cholesterol 1,48 g
Sodík 880 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy9,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Může se přidat i lžíce lehké jogurtové Majolky®, dál pak podle každého.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

13. 5. 2012 15:16

suslajda: děkuji Hani a všem díky:-K

suslajda suslajda

13. 5. 2012 14:34

;-)pěkný saláte:yes::yes:+9

Janiina

12. 5. 2012 23:47

varilamyskakasicku:Tak to jsem v klidu,že nejsem sama...:-)):-)):-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

12. 5. 2012 22:52

Janiina: to máme asi obě stejné:-K:-D:-))

Janiina

12. 5. 2012 22:26

varilamyskakasicku:
Jo a nejhorší je,že kolikrát zapomenu co vlastně hledám:-D:-D:-D

nofrona

12. 5. 2012 22:19

:-K:-K Ivulí moc povedené:-p:-p:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

12. 5. 2012 21:57

Janiina: já hledám pořád něco, takže, jak píšeš, ja jsem na tom také tak:-));-)

rebeka rebeka

12. 5. 2012 21:57

hezký salátek, myško:-K:-p;-):-):yes:

Janiina

12. 5. 2012 21:38

varilamyskakasicku:
super,děkuju,aspon vím kde hledat a nebudu za blbce:-D

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

12. 5. 2012 21:35

Janiina: maji je téměř všude,dívej se tam, kde jsou naložené zeleninky,houbičky,papriky,apod.;-)

Janiina

12. 5. 2012 21:34

varilamyskakasicku:
Děkuju:-)tak to se v krámu poohlídnu a vyzkousím;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

12. 5. 2012 21:27

Kapary jsou uzavřená, ještě kališními lístky obklopená květní poupata rostliny kaparového keře, Capparis spinosa. Rostlina kaparovníku roste divoce na skalách a zdech v celé středomořské oblasti. Když se na jaře ukáží poupata, musí se ihned otrhat. Tato slaná pochoutka je používána především v kuchyních Itálie, Španělska a Řecka.
Kapary lze konzervovat dvěma způsoby : poupátka se nakládají do solného nálevu nebo do směsi solného nálevu s vinným octem. Takto upravené kapary nalezneme ve většině supermarketů. Druhou variantou je nakládání přímo do soli, používají se při ní kvalitnější a dražší varianty kaparů. Jsou různé velikosti kaparů.V kruhu energie se kapary nacházejí v l. kvadrantu. Působí tedy lehce povzbuzujícím způsobem a dodávají energii. Kapary jsou typickým „stabilizátorem", to znamená, že upevňují přirozenou harmonii a zdraví.;-)

janiina

12. 5. 2012 21:09

mňam mňam,vypadá to dooobře.Asi budu vypadat hloupě,ale co je to KAPARY???:-Otoprecepty.cz

Betyna

12. 5. 2012 19:44

:yes: vypadá moc hezky

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 5. 2012 18:56

:yes::yes::-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zeleninový salát s kapary zeleninovy salat s bramborem a kapary recept kapary jak roste kapary salat s vejci a sardelovou pastou kapary zeleninovy salat romanesco zeleninové saláty recepty zeleninový salát s vejci recepty na zeleninové saláty salat kapary a vejcem nalev na kapary kapary salát recept salat spanelska vejce zeleninový salát s kapary a vejcem zeleninový salát s vejcem jak má vypadat vejce natvrdo jarní bramborový salát s vejcem a hráškem kaparyrostlina zavařená poupátka

Suroviny: vejce, máslo, hořčice, pasta sardelová, petrželka, cibulka jarní, salát bramborový, tvaroh, kapary, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Chutný salát s vejci, kapary a sladkokyselou zeleninkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3E1x