Hluchavková polévka
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 683 kJ / 402 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,51 g |
Tuky | 33,22 g |
Vláknina | 5,30 g |
Cholesterol | 89 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 17,85 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept je použit z časopisu Apetit.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 5. 2012 13:05
Tak já si ji zpětně našla. . . Barva pěkná, chuť bude taky pěkná. +
18. 5. 2012 10:19
Zajímavá polévka A pěkná fotka
17. 5. 2012 21:19
Polévka plná zdraví+
17. 5. 2012 20:52
Dooga:tady je vidět, jak nás ta příroda dovede krmit a tak to dělaly naše babičky Až ještě zdraží a bude nám ještě víc ouvej, budeme se k takovým jídlům vracet a rádi Dávám jasnej 9.bod
17. 5. 2012 20:45
Krásné foto a velmi pěkný recept +
17. 5. 2012 17:34
Vašíku já pomalu začínám pochybovat,že jsi chlapaž uvidím...
Ty bláho,tak tahle polévečka opravdu nemá chybu a vypadá moc krásně+7
Ty bláho,tak tahle polévečka opravdu nemá chybu a vypadá moc krásně+7
17. 5. 2012 10:28
Zajímavé
17. 5. 2012 09:35
Aj mne sa páči, vyrážam na lov...lákajú ma recepty tohoto typu.
17. 5. 2012 09:30
Další výborná polévka " z českých luhů a hájů "
Moc se mi líbí a máš ji i krásně nafocenou+
Moc se mi líbí a máš ji i krásně nafocenou+
17. 5. 2012 06:47
1974andrea: Chuť výborná. Dalo by se to trošičku přiblížit třeba špenátovému krému, ale tato je pikantnější.
16. 5. 2012 21:16
Zrovna mi dneska přišel Apetit a koukala jsem na tuhle polévku. Ta chuť mě velmi zajímá. A tys ji zkusil první
16. 5. 2012 18:12
A ze samotných květů i med.
16. 5. 2012 18:07
vseumel:jo sbíraj, dělá se z toho i čaj, ale v polévce nemaj chybu
16. 5. 2012 18:06
Páni, ty z tohohle "vobyčejnýho" receptu děláš ouplnou mňamku. Dělala ji moje babka, samozřejmě s normálním olejem (slunečnicovýmú a dííky za připomenutí
16. 5. 2012 18:05
Zní to dobře. Jen mě udivuje, že se sbírají hluchavky i v období květu. Určitě to bude dobrota
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 1 hodinou
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 23 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 45 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Gastro glosa: Zavřené obchody o Velikonocích nemá smysl řešit. Žádný potravinový armagedon se nekoná
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Další recepty
Tématické fráze: med z hluchavek hluchavka-recepty vaříme z hluchavek rcepty.z med zhluchavky hluchuvka recept kvety hluchavek polévka z hluchavek
Suroviny: kopřiva hluchavka, pórek, cibule, brambory, olej řepkový, olej lněný, vývar drůbeží, máslo, smetana ke šlehání, sůl, pepř
Hluchavková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2mR
15 názorů