Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Italský štrúdl

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 7. 2012 17:00

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie14 414 kJ / 3 445 kcal
Bílkoviny78,88 g
Tuky104,84 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 1,26 g
Sodík 565 mg
Sůl1,24 g
Sacharidy542,04 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Já dávám sypké směsi do spodní části víc a na vršek méně.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

21. 6. 2014 08:07

Ja to poznám ako "sypaný štrůdl". V podstate je to obdoba švédskeho tvarohového koláča.

Jitkas

21. 6. 2014 07:47

No, "italsky strudl" to urcite neni. Sice je to v uvozovkach, ale Italove (v Jiznim Tyrolsku) strudl delaji presne stejne jako Rakusane ci Cesi, tedy toceny a tazeny.

PaCaOl PaCaOl

21. 6. 2014 00:23

Těm sypkým směsím moc neholduju,ale tohle se tváří docela dobře, asi vyzkouším ;-)

beruna1

28. 7. 2012 13:56

Vyskoušela jsem,moc dobré,jednoduché a dala jsem jen 15 dkg cukru,MNˇAMKA :-p

lidka58

27. 7. 2012 22:07

Pája: Vše se opravdu spojí a upeče.Poprvé jsem také čekala co z toho bude, ale povedlo. Kysanou smetanu dávám jednu 200 gramovou.

mysulka mysulka

27. 7. 2012 15:25

:-p:yes::yes::-K

Pája

26. 7. 2012 15:15

Zajímavé, a opravdu je to dole upečené - spojené? Nechutná to po mouce?
A kolik té kysané smetany?

MajkaM

26. 7. 2012 06:20

Recept znám od dcery, děláme řezy často, jsou jednoduché, rychlé a jedlé:-p:yes:

AniCiz

25. 7. 2012 22:10

:yes:uloženo:-K

rebeka rebeka

25. 7. 2012 18:34

už to ukládám.. velmi zajímavé;-):-):-K:yes::yes:

Kanyla

25. 7. 2012 18:27

Zajímavé, to jsem ještě nikde nečetla, neviděla a určitě ani nejedla :-8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: strudl z kysane smetany štrudl tyrolsko sypany strudl italské moučníky a řezy recepty italský jablečný štrudl kuchařka pro dceru štrůdl strudl kucharka pro dceru štrůdl ze smetany tyrolsky strudl italske rezy zajímavý štrůdl štrůdl kucharka pro dceru - jablecny zavin jablečný závin kuchařka pro dceru štrúdl s kysanou smetanou jablecny štrůdl z tyrolska štrůdl tyrolsko recept italskystrudl kucharka pro dceru jablkovy závin italsky jablkovy štrůdl

Suroviny: mouka polohrubá, cukr moučkový, kypřící prášek, tvaroh, rozinky, smetana kysaná, cukr krystal, vejce, mléko, máslo, vanilka

TopRecepty.cz

Italský štrúdl

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n7yl