Srnčí kýta na styl svíčkové s brusinkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 568 kJ / 1 092 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 209,67 g |
Tuky | 6,95 g |
Vláknina | 33,83 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 1,31 g |
Sůl | 3,08 g |
Sacharidy | 32,27 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 7. 2013 09:53
Veronika09: Nádhera jen polykám naprázdno,ale v mrazáku srnčí čerstvé kýty jsou ,takže brzy přibude fotečka .
6. 2. 2013 12:46
Děkuji za bodík. Hlavně senezlobte, ale tahle fotografie vypadá jako závodka..
2. 2. 2013 19:20
bodík je opt jasný
2. 2. 2013 18:26
Orchidea: Naprostý souhlas. Kdo chce přikládat fotografie k cizímu receptu, tak bych něl vařit dle surovin v něm uvedených.
31. 1. 2013 21:45
31. 1. 2013 21:04
barva srnčího hřbetu po uvaření:
http://www.iprima-prostreno.com/prostreno-recepty/...
tady je srnčí až dole:
http://ona.idnes.cz/nejlepsi-recepty-ze-zveriny-je...
http://www.lidovky.cz/podzimni-speciality-dynove-r...
http://instinkt.tyden.cz/rubriky/labuznik/kucharka...
takže suma sumárum, na fotce je hřbet se srnky zřejmě je prostě maso v těhle partiích světlejší.snad to bude stačit, aby bylo bibi uvěřeno
http://www.iprima-prostreno.com/prostreno-recepty/...
tady je srnčí až dole:
http://ona.idnes.cz/nejlepsi-recepty-ze-zveriny-je...
http://www.lidovky.cz/podzimni-speciality-dynove-r...
http://instinkt.tyden.cz/rubriky/labuznik/kucharka...
takže suma sumárum, na fotce je hřbet se srnky zřejmě je prostě maso v těhle partiích světlejší.snad to bude stačit, aby bylo bibi uvěřeno
31. 1. 2013 20:59
Milé dámy, recept je v pořádku a tímto tuto diskuzi ukončuji.
31. 1. 2013 20:51
Coleta:Orchidea:Bibinka: Jděte se hádat do diskuze
31. 1. 2013 20:44
Bibinka: Proím tě, přečti, co píšu a ušetři si ten slovní průjem a napadání. Slušně jsem se zeptala, očekávala jsem adekvátní reakci. Takže si to odpusť.
31. 1. 2013 20:39
Dámy, nafotila jsem vám mé srnčí maso, poslední kus-hřbet a kdyby to nezabralo, tak se přijeďte přesvědčit na vlastní oči, jinak už nevím, jak vás mám na dálku přesvědčit, nebudu se tady po každém receptu zpovídat Přestaňte mě urážet že podvádím-na to vezměte jiný směr a přestaňte říkat, že jdu za výhrou přez mrtvoly, jste trapný, zřejmně hodně závistivý a vůbec mi o ten kastról nejde, jde mi o princip Už mnohokrát jsem chtěla skončit, ale děvčata mi to rozmlouvají a drží mi palce, tak je nechci zklamat. Já mám svědomí čisté a co se týče Topek, nemám s nimi žádný problém.....už si toho nechte a vyberte si laskavě jinou oběť, když už musíte šťourat a prudit.
31. 1. 2013 20:11
Bibinka:Já musím souhlasit s Coletou I kdyby to srnčí bylo, tak to není kýta, jak sama píšeš.
To foto v tom případě k tomuto receptu nepatří. Pokud chceš vyhrát, tak prosím nepodváděj. Když chceš přikládat fotografie k cizímu receptu, tak vař dle surovin v něm uvedených.
To je to samé, jako kdyby někdo dal fotografii kávy k receptu na mátový čaj.
Já sem chodím docela často a zdržuji se veškerých komentářů, ale tohle už je moc.
U ostatních receptů se vše rozpitvává do posledního zrnka pepře a u Tebe to má projít?
Nezlob se na mě, ale já Tě řadím mezi ty, co jdou za výhrou přes mrtvoly .
To foto v tom případě k tomuto receptu nepatří. Pokud chceš vyhrát, tak prosím nepodváděj. Když chceš přikládat fotografie k cizímu receptu, tak vař dle surovin v něm uvedených.
To je to samé, jako kdyby někdo dal fotografii kávy k receptu na mátový čaj.
Já sem chodím docela často a zdržuji se veškerých komentářů, ale tohle už je moc.
U ostatních receptů se vše rozpitvává do posledního zrnka pepře a u Tebe to má projít?
Nezlob se na mě, ale já Tě řadím mezi ty, co jdou za výhrou přes mrtvoly .
31. 1. 2013 20:08
Bibinka: Já taky ne, své motto znám, buď ubezpečena. Velice ti děkuji, že jsi mě svou reakcí utvrdila v mém názoru na tebe.
31. 1. 2013 20:04
Coleta:raději si zopakuj své motto., já žabomyší války nevedu, neboť je nesnáším, tak ty nebudeš výjimkou a já končím, protože to, co ty jsi napsala sem pod recept vůbec nepatří
31. 1. 2013 19:56
Bibinka: Bibinko, sklidnila bych se. Já jsem se slušně zeptala, tak jsem čekala slušnou odpověď bez zbytečných invektiv. Tak asi máme každá jiné srnčí...
A pokud reaguješ na ten jiný recept, kde jsem napsala svůj komentář, tak za tím si stojím, na každého nového uživatele se tu "vrháš" s podezřením a tebe se nemůže nikdo zeptat??
A pokud reaguješ na ten jiný recept, kde jsem napsala svůj komentář, tak za tím si stojím, na každého nového uživatele se tu "vrháš" s podezřením a tebe se nemůže nikdo zeptat??
31. 1. 2013 19:49
Coleta:Coleto buď ubezpečená, že JE to SRNČÍ maso, ale ze žeber a mladého kusu, taky to v komentáři píšu Mám tu už jenom hřbet a z toho mi to bylo líto, chci ho totiž upéct Že jsi rejpal to vím už dávno.....(hlavně do mně))
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Palačinkové rolky
Přidáno před 1 hodinou
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 3 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 13 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Květáková fritáta
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Krůtí kapsy se špenátem a goudou
Přidáno 17. 4. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Jarní bramborový salát
Jaja.27 uvařila před 16 minutami
Šlehačkové koláčky
Danale uvařila před 36 minutami
Medovníková roláda
Saratice uvařila před 36 minutami
Rizoto z vepřové konzervy
Olgaflorianova uvařila před 39 minutami
Fazolová polévka z uzeného žebra
ctomala uvařila před 48 minutami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
Elivet uvařila před 54 minutami
Těstoviny s kapustou
Saratice uvařil před 1 hodinou
Tyčinky z jogurtu
12346 uvařila před 1 hodinou
Domácí krtkův dort
12346 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií aneb Jak jsem měnila pojišťovnu kvůli příspěvkům a co se vlastně pro celiaky nabízí
Pažitková omáčka podle staročeského receptu: Základem lahodné chuti je domácí vývar a smetana, pažitka dodá svěžest
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: srnčí kýta recepty na srnčí maso s brusinkami srnčí svíčková srnčí hřbet svíčková svíčková ze srnčího masa svíčková ze srnčího svíčková s brusinkami svíčková ze srnčího hřbetu srnci kyta na svickovou srnčí hřbet na svickovou srnčí kýta recept srnčí kýta recepty svickova srnci hrbet srnčí svíčková recept recept na srnčí kýtu srnci na brusinkach svickova s brusinkama srnčí hřbet jako svickova srnčí kýta s brusinkovou omáčkou srnčí medailonky s brusinkami
Suroviny: kýta srnčí, mrkev, nať petrželová, celer, jalovec, bobkový list, koření hřebíček, koření nové koření, vývar hovězí, brusinky, česnek, cibule, sůl, pepř, olej
Srnčí kýta na styl svíčkové s brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rBww
18 názorů