Srnčí kýta na styl svíčkové s brusinkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 568 kJ / 1 092 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 209,67 g |
Tuky | 6,95 g |
Vláknina | 33,83 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 1,31 g |
Sůl | 3,08 g |
Sacharidy | 32,27 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 7. 2013 08:53
Veronika09: Nádhera jen polykám naprázdno,ale v mrazáku srnčí čerstvé kýty jsou ,takže brzy přibude fotečka .
6. 2. 2013 11:46
Děkuji za bodík. Hlavně senezlobte, ale tahle fotografie vypadá jako závodka..
2. 2. 2013 18:20
bodík je opt jasný
2. 2. 2013 17:26
Orchidea: Naprostý souhlas. Kdo chce přikládat fotografie k cizímu receptu, tak bych něl vařit dle surovin v něm uvedených.
31. 1. 2013 20:45
31. 1. 2013 20:04
barva srnčího hřbetu po uvaření:
http://www.iprima-prostreno.com/prostreno-recepty/...
tady je srnčí až dole:
http://ona.idnes.cz/nejlepsi-recepty-ze-zveriny-je...
http://www.lidovky.cz/podzimni-speciality-dynove-r...
http://instinkt.tyden.cz/rubriky/labuznik/kucharka...
takže suma sumárum, na fotce je hřbet se srnky zřejmě je prostě maso v těhle partiích světlejší.snad to bude stačit, aby bylo bibi uvěřeno
http://www.iprima-prostreno.com/prostreno-recepty/...
tady je srnčí až dole:
http://ona.idnes.cz/nejlepsi-recepty-ze-zveriny-je...
http://www.lidovky.cz/podzimni-speciality-dynove-r...
http://instinkt.tyden.cz/rubriky/labuznik/kucharka...
takže suma sumárum, na fotce je hřbet se srnky zřejmě je prostě maso v těhle partiích světlejší.snad to bude stačit, aby bylo bibi uvěřeno
31. 1. 2013 19:59
Milé dámy, recept je v pořádku a tímto tuto diskuzi ukončuji.
31. 1. 2013 19:51
Coleta:Orchidea:Bibinka: Jděte se hádat do diskuze
31. 1. 2013 19:44
Bibinka: Proím tě, přečti, co píšu a ušetři si ten slovní průjem a napadání. Slušně jsem se zeptala, očekávala jsem adekvátní reakci. Takže si to odpusť.
31. 1. 2013 19:39
Dámy, nafotila jsem vám mé srnčí maso, poslední kus-hřbet a kdyby to nezabralo, tak se přijeďte přesvědčit na vlastní oči, jinak už nevím, jak vás mám na dálku přesvědčit, nebudu se tady po každém receptu zpovídat Přestaňte mě urážet že podvádím-na to vezměte jiný směr a přestaňte říkat, že jdu za výhrou přez mrtvoly, jste trapný, zřejmně hodně závistivý a vůbec mi o ten kastról nejde, jde mi o princip Už mnohokrát jsem chtěla skončit, ale děvčata mi to rozmlouvají a drží mi palce, tak je nechci zklamat. Já mám svědomí čisté a co se týče Topek, nemám s nimi žádný problém.....už si toho nechte a vyberte si laskavě jinou oběť, když už musíte šťourat a prudit.
31. 1. 2013 19:11
Bibinka:Já musím souhlasit s Coletou I kdyby to srnčí bylo, tak to není kýta, jak sama píšeš.
To foto v tom případě k tomuto receptu nepatří. Pokud chceš vyhrát, tak prosím nepodváděj. Když chceš přikládat fotografie k cizímu receptu, tak vař dle surovin v něm uvedených.
To je to samé, jako kdyby někdo dal fotografii kávy k receptu na mátový čaj.
Já sem chodím docela často a zdržuji se veškerých komentářů, ale tohle už je moc.
U ostatních receptů se vše rozpitvává do posledního zrnka pepře a u Tebe to má projít?
Nezlob se na mě, ale já Tě řadím mezi ty, co jdou za výhrou přes mrtvoly .
To foto v tom případě k tomuto receptu nepatří. Pokud chceš vyhrát, tak prosím nepodváděj. Když chceš přikládat fotografie k cizímu receptu, tak vař dle surovin v něm uvedených.
To je to samé, jako kdyby někdo dal fotografii kávy k receptu na mátový čaj.
Já sem chodím docela často a zdržuji se veškerých komentářů, ale tohle už je moc.
U ostatních receptů se vše rozpitvává do posledního zrnka pepře a u Tebe to má projít?
Nezlob se na mě, ale já Tě řadím mezi ty, co jdou za výhrou přes mrtvoly .
31. 1. 2013 19:08
Bibinka: Já taky ne, své motto znám, buď ubezpečena. Velice ti děkuji, že jsi mě svou reakcí utvrdila v mém názoru na tebe.
31. 1. 2013 19:04
Coleta:raději si zopakuj své motto., já žabomyší války nevedu, neboť je nesnáším, tak ty nebudeš výjimkou a já končím, protože to, co ty jsi napsala sem pod recept vůbec nepatří
31. 1. 2013 18:56
Bibinka: Bibinko, sklidnila bych se. Já jsem se slušně zeptala, tak jsem čekala slušnou odpověď bez zbytečných invektiv. Tak asi máme každá jiné srnčí...
A pokud reaguješ na ten jiný recept, kde jsem napsala svůj komentář, tak za tím si stojím, na každého nového uživatele se tu "vrháš" s podezřením a tebe se nemůže nikdo zeptat??
A pokud reaguješ na ten jiný recept, kde jsem napsala svůj komentář, tak za tím si stojím, na každého nového uživatele se tu "vrháš" s podezřením a tebe se nemůže nikdo zeptat??
31. 1. 2013 18:49
Coleta:Coleto buď ubezpečená, že JE to SRNČÍ maso, ale ze žeber a mladého kusu, taky to v komentáři píšu Mám tu už jenom hřbet a z toho mi to bylo líto, chci ho totiž upéct Že jsi rejpal to vím už dávno.....(hlavně do mně))
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bagety s grahamovou moukou
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 14 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 17 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 19 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno 18. 3. 2024 07:45
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno 18. 3. 2024 07:29
Právě bylo uvařeno:
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
Fitulka uvařila před 14 minutami
Domácí chléb bez hnětení
Fitulka uvařil před 18 minutami
Tofu placičky
Denade uvařila před 20 minutami
Cottage s hlávkovým salátem a ředkvičkami
Denade uvařila před 20 minutami
Hrnková buchta s tvarohem
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Šumavský bramborák, pečený v troubě
barbar uvařil před 1 hodinou
Vepřové výpečky na černém pivu
Hana2123 uvařila před 1 hodinou
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 11 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kamil@ uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové: Voní medem a krásně ozdobí stůl, říká první vítězka Peče celá země
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Vynikající tvarohová bábovka: Tvaroh dodá vláčnost a šťavnatost, nadýchaný moučník je přitom snadný a chutná božsky
Další recepty
Tématické fráze: srnčí kýta recepty na srnčí maso s brusinkami srnčí svíčková srnčí hřbet svíčková svíčková ze srnčího masa svíčková ze srnčího svíčková s brusinkami svíčková ze srnčího hřbetu srnci kyta na svickovou srnčí hřbet na svickovou srnčí kýta recept srnčí kýta recepty svickova srnci hrbet srnčí svíčková recept recept na srnčí kýtu srnci na brusinkach svickova s brusinkama srnčí hřbet jako svickova srnčí kýta s brusinkovou omáčkou srnčí medailonky s brusinkami
Suroviny: kýta srnčí, mrkev, nať petrželová, celer, jalovec, bobkový list, koření hřebíček, koření nové koření, vývar hovězí, brusinky, česnek, cibule, sůl, pepř, olej
Srnčí kýta na styl svíčkové s brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rBww
18 názorů