Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jezevec na zelenině

Hodnocení receptu je 4,6 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 180 min

180 min (180 min příprava)

12. 8. 2012 20:38

Suroviny

Porce: záleží na kg masa

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

DOSTALA JSEM HO V OBDOBÍ, KDY SE JEZEVEC MŮŽE STŘÍLET!!!!!!JEN jsem ho měla na mražáku a neměla jsem odvahu ho udělat..BYLA TO POCHOUTKA....

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

provaz

21. 5. 2014 12:06

maso z jezevce je luxusní stejně jako pes ten je taky vyníkající kdo to neochutná nemůže soudit:-!

kutim

6. 10. 2013 14:21

Včera na mně volal soused myslivec,že střelil jezevce a ať se příjdu podívat.Rok starý 15kg.Po stažení a odebrání sadla zůstalo tak 6kg masa,které chtěl zakopat.Když jsem mu dával půllitra slivovice nemněl jsem tušení jak dobrý kšeft udělám.jsme hodinu po obědě.Žena si šla přečíst noviny a já nemůžu pochopit,že jsem za svojí 30letou kuchařskou praxi neslyšel o tak skvělém mase.A to
jsem 5let dělal dozvěřiny!Maso chuti medvědího,ale mněkčí.Slanina,
cibule,rasjčata,paprika,koření.Dvě hodiny podusit,dochutit a jako
přílohu vařený brambor.Volá na mně žena ať si příjdu pro odmněnu,jsme sami doma.Tak čau

Martin

13. 10. 2012 12:04

Vynikající maso :-p:yes:

Dana61

23. 8. 2012 14:00

Tom:a on Ti někdo brání?:-D vždyť si ten svůj jídelníček dej:-p

spagetka spagetka

18. 8. 2012 13:41

Tom:mám návrh: vynech tenhle recept a jdi do jiných ;-);-);-);-)

Tom

18. 8. 2012 13:37

Jídelníček mnou psaný níže vypadá líp ke konzumaci než tenhle jezevec. Vždyť má šedou barvu jako myší kožíšek, a to nevypadá zrovna vábně.

Tom

18. 8. 2012 13:34

savlinka:
A co takhle netopýr v pivním těstíčku? Nebo vraní polévka? Ta prý chutná o sto procent líp než kuřecí vývar. Jako dezert bych přidal pražené cvrčky s karamelem. A k večerní grilovačce po vzoru obyvatel rovníkové Afriky, křupavé pavouky větších rozměrů.

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 8. 2012 22:21

savlinka::-Oreaguji opožděně-manžel zrovna pročítá komentáře a říká,že jednu dobu byl dokonce jezevec chráněvý(za komančů)protože ho lidi lovili pro jeho vynikající chuť masa:-*Šavlinko za príma baštu plusík i od něj:-p+:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 8. 2012 22:16

Miroslav K.:škoda,že na býčí kulky není období;-):-D:-D
Šavli-promiň;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 8. 2012 22:07

savlinka::-(:-( to je pech:-((

savlinka savlinka

13. 8. 2012 20:34

Jana Remkova::-)):-)):-))no už asi nikdy nebudu mít šanci ho mít,protože známý už není mezi náma;-(

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 8. 2012 20:11

savlinka: Vyhodit!!! Ježkovy oči, neblázni!!:-))

savlinka savlinka

13. 8. 2012 19:52

Jana Remkova:Jani byla to fakt pochoutka..měla jsem ho někde od podzima doma,ale stále jsem neměla odvahu ho udělat...chtěla jsem ho už i vyhodit,ale zvědavost byla větší a jsem ráda,že jsem vyzkoušela:yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 8. 2012 19:33

Tak to mne pos....:-O:yes: Jednou něco jiného, pro mnohé zajímavého a..škoda mluvit!! Jani, já bych si fakt dala:-p. Nikdy neřeknu FUJ na něco, co jsem neochutnala a závidím všem, co tu možnost mít nějakou divočinu mají.;-) Zatím vím, že mi vůbec nechutná bažant!:-D

Miroslav K.

13. 8. 2012 18:58

Podle vyhlášky č. 245/2002 Sb., ve znění vyhlášky č. 480/2002 Sb. lze jezevce bez povolení nějakých orgánů lovit v době od 1. října do 30. listopadu, celoročně pak v oblastech chovu tetřeva, tetřívka, jeřábka a koroptve

1 2 3 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečený jezevec recept na jezevce recepty z jezevce jezevčí maso maso z jezevce sádlo z jezevce recepty na jezevce příprava jezevce jak upéct jezevce jak naložit jezevce jezevec příprava jídlo z jezevce jezevec obecný recept z jezevce jezevčí sádlo jezevec maso co žere jezevec jezevec lesní recept jak uvarit jezevce jezevec lesní recepty

Suroviny: zelenina kořenová, cibule, česnek, sůl, cukr, olej, maso jezevčí, špek, koření na divočinu

TopRecepty.cz

Jezevec na zelenině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Jz09