Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené žampiony se smetanou

Žampiony mezi houbami patří spíše k těm chuťově méně výrazným, proto je doplňujeme výraznějším kořením, nebo na zapékání volíme pikantní sýr. Podáváme s brambory a zeleninovým salátem,

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

13. 8. 2012 06:49

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie10 115 kJ / 2 417 kcal
Bílkoviny55,73 g
Tuky217,67 g
Vláknina34,20 g
Cholesterol 415 mg
Sodík 3,54 g
Sůl8,75 g
Sacharidy42,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirovala jsem se na mimibazaru.sk

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

KatkaCechova

1. 10. 2023 18:45

Výborný!

zlatovlaska

11. 12. 2019 17:45

Mňamka <3 Určitě jsem nedělala naposledy :yes::-Q

Lucis

14. 4. 2017 12:36

Výbormé, děkuji! :)
Jen zapékat na 220° se mi zdá moc.. pekla jsem na méně a povedlo se :)

Jindřich

9. 7. 2016 09:56

magdalenka: DÍKY MOC :-K

magdalenka magdalenka

9. 7. 2016 09:51

Jindřich: nelúpať, nemá to zmysel - ľudia to robia radi, nevedno prečo...šampiňóny z konzervy môžete použiť, ale čerstvé sú chutnejšie určite.

Jindřich

9. 7. 2016 09:36

majka: To víte - mužský :-p Prosím Vás, ty žampiony se musí loupat? A bylo by možné použít sterilované? Díky :-K

Tom

6. 11. 2013 10:49

Erička bude pěkná pipka, tu bych doma nechtěl. Možná by si měla ujasnit rozdíl mezi kořením a dochucovadlem.

akire

24. 7. 2013 17:46

Výborný recept :yes: díky za něj, moc jsme si pochutnali :-)

helena116

15. 1. 2013 22:50

Zkuste to ještě zapéci s brambůrkami....je to eňo ňuňo :-p:-p:-p

majka

22. 8. 2012 20:20

Erička: nikdo vás nenutí toto koření používat a vaše nemístné poznámky nestojí ani za komentář, ale přesto vařte podle svého a do druhých se jen tak nenavážejte. Díky ;-)

ivulinka ivulinka

13. 8. 2012 21:05

Určitě bych se nad takovou dobrotou neurazila:-):yes:

rebeka rebeka

13. 8. 2012 15:16

Erička: nevím, jaké konkrétní koření použila autorka, ale např. na tomto http://www.koreni.cz/detail.php?pid=380 nevidím nic, proč by mělo skončit v žumpě:-!

Erička

13. 8. 2012 15:07

"Houbové koření" je zase co? Tyhle ochucovadla naházet do žumpy!

Danca Danca

13. 8. 2012 07:33

Jůů, to si dokážu na svém talíři docela dobře představit:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: žampiony se smetanou zapecene žampióny se smetanou zapečené žampiony plněné žampiony zapečené se smetanou zapečené houby se smetanou a slaninou musí se žampióny loupat plněné zapečené žampiony se smetanou zapecene houby se smetanou plnene zampiony se smetanou žampióny zapecene se smetanou zapečené houby se šlehačkou musí se loupat žampiony žampiony recepty recepty se zampiony recept se zampiony recept na žampiony žampiony na smetaně žampiony recept houby na anglické slanině se šlehačkou zapékané žampiony se smetanou

Suroviny: žampióny, slanina anglická, cibule, sůl, pepř mletý, koření houbová variace, olej, smetana ke šlehání, sýr nastrouhaný

TopRecepty.cz

Zapečené žampiony se smetanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L0Kp