Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí tatarka - výborná, rychlá, jednoduchá

Výbornou tatarskou omáčku můžete připravit během chvíle, z několika surovin, v pohodlí vašeho domova. Okurky jí dodají lehce kyselou chuť, která krásně vynikne v kombinaci s pečenými brambory nebo hranolky.

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

13. 8. 2012 08:28

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 817 kJ / 1 151 kcal
Bílkoviny4,28 g
Tuky121,77 g
Vláknina4,40 g
Cholesterol 195 mg
Sodík 1,27 g
Sůl3,15 g
Sacharidy8,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Kdo nechce nemusí solit jako já, okurka při strouhání pustí dost slané šťávy, není potřeba solit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mně chutná víc než kupovaná :-8

dominika

8. 6. 2014 13:48

podle mě vynikající:yes:

Iljusa Iljusa

14. 8. 2012 13:31

Do této tatarky přidávám ještě několik kapek worcestershire sauce ;-)

Di

14. 8. 2012 13:13

Zdenka 1: To já to zase vidím jinak. Vánočka zůstane vánočkou, i když je na ní marmeláda. Majonéza je pro mě jen surovinou pro výrobu dalších dobrot, například tatarky. Taky jsem kdysi dělávala domácí majonézu, ale přešlo mě to. Raději si koupím dobrou hotovou už proto, že z ní mohu trochu odebrat a zbytek se nezkazí. Nemusím sníst celou dávku najednou. Ale proti gustu .....

Zdenka1

14. 8. 2012 07:52

Di:s tou salmonelou máš pravdu, ale když si na kupovanou vánočku namastím marmeládu, také se z ní nestane domácí vánočka:no:

ivulinka ivulinka

13. 8. 2012 21:14

Tu fotku bych fakt odstranila...

Di

13. 8. 2012 19:10

Domácí, protože je dělaná doma, nikoliv kupovaná. Když peču domácí koláč, taky si nemelu sama mouku. Majonéze bych opravdu dala přednost kvalitní kupované, protože tam mám jistotu, že neobsahuje salmonelu. ;-)

Jindra

13. 8. 2012 18:47

Domácí ??? Ta majonéza byla také domácí ???

rebeka rebeka

13. 8. 2012 15:07

Colombo65::-D:-D ty to nevíš:-O:-? to je zkopírované foto, Otto:-S:-//

Colombo65 Colombo65

13. 8. 2012 12:12

Severinka Severinka

13. 8. 2012 11:41

spagetka:já jsem jeden čas dělala majonézu jen z mléka a oleje. Dala jsem do mixéru tak 2deci mlíka, osolila, mírně opepřila, a nechala mixovat, pak jsem přilévala olej a stále mixovala až do zhoustnutí:-O:-O:-O

Bibinka Bibinka

13. 8. 2012 11:34

blade2peter: vítám tě v naší Topkové rodině jako nového člena a přeji ti, aby se ti u nás líbilo;-):-K Dávám ti pro začátek 4.bod:yes:( dělám jí skoro stejně)

georgehradec

13. 8. 2012 10:25

Souhlas s majonézou Hellmans a jogurtem. Já používám bílý pepř a citron.:-))

Zdenka1

13. 8. 2012 10:24

Proč domácí:-? Že jsi doma přimíchal do kupované majonézy cibuli, hořčici a koření:-O:-?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí tatarka z majonézy výroba domácí tatarky domácí tatarka domácí tatarka z mléka výroba tatarky rychlá domácí majonéza recept domácí tatarka recept na domaci tatarku tatarka z mléka jak se dělá domací tatarka tatarka z majonézy domaci tatarka video výborná domácí tatarka domaci tatarka recept domácí tatarka bez majonézy tatarka tatarka recept jednoduchá domací majonéza jak udělat domací tatarku jednoducha majoneza

Suroviny: majonéza, cibule, okurka čerstvá, hořčice, sůl, pepř mletý, pažitka

TopRecepty.cz

Domácí tatarka - výborná, rychlá, jednoduchá

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MNLP