Fialový zázrak na slanině s parmazánem a krutonky
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 988 kJ / 714 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,19 g |
Tuky | 65,56 g |
Vláknina | 16,96 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 821 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 14,15 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 8. 2012 22:33
spagetka: Tak experiment vykonán....fialové fazolky jsem nechala přejít varem v octové vodě (na 1 l vody 2 lžíce octa) a ihned získaly barvu zelených vojenských ponožek.... Takže dámy, tudy cesta nevede. Musíme pátrat dál.
14. 8. 2012 15:51
Děvčata, ty fialové jsou chuťově vynikající, chutnají nám víc, než zelené, i když ty máme taky rádi. A žluté jsem ještě neměla, ty grilované bych moc ráda vyzkoušela
14. 8. 2012 14:48
14. 8. 2012 14:36
Hella:Jo? žluté fazolky máám , ty fialové vyzkoušej, mám je taky slíbený
14. 8. 2012 14:29
maris: ano, Pohlreich doporučuje ocet přidat do červeného zelí ihned, pak zůstane červené až do úplného uvaření. Ale fazole jsem takto nezkoušela. Mám je doma, ocet vyzkouším a pak napíšu. Zatím +8. A ještě přidám zkušenost se žlutými fazolkami: když je syrové ugrilujete, chutnají jako hranolky
14. 8. 2012 12:35
maris: vo výskume vidím svoju budúcnosť.
14. 8. 2012 11:45
magdalenka: vidím, že jsi na dobré cestě
14. 8. 2012 11:36
magdalenka:
14. 8. 2012 11:03
maris: ja má tiež iba zelené...uvarím ich v hypermangáne? Alebo genciánová violeť je pekne fialová...
14. 8. 2012 10:46
magdalenka: výzkum je na vás, já nemám ani zelené, natož fialové
14. 8. 2012 10:43
maris:ale červené zelí úplne neozelenie...toto bude lilavá potvora. Budem sledovať výsledky výskumu v tomto recepte určite...
14. 8. 2012 10:40
Hella: děkuji za fotku, já jsem zasyrova nestihla vyfotit
14. 8. 2012 10:39
maris: taky mě to napadlo, ale ještě jsem to nevyzkoušela, musím počkat, až dozrají další fazolky
14. 8. 2012 10:29
Hella: když se vaří červené zelí, tak taky ztratí barvu a když se potom přidá ocet, zase krásně zčervená, třeba by to taky pomohlo
14. 8. 2012 10:24
Recept se mi líbí+
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 7 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 20 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 23 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 7 minutami
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 36 minutami
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 1 hodinou
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 2 hodinami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 2 hodinami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 3 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 3 hodinami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vyzkoušeli jsme aprílové žertíky s jídlem: Sladkým volským okem, falešnými vajíčky i colou ze sójovky napálíte koledníky
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jak udělat správně křehké krutony? Video vám pomůže s dokonalými křupavými kostičkami
Další recepty
Tématické fráze: krutonky z rohlíků fialove fazolky fialové fazolové lusky fazolky fialové fialové fazolky recepty jak se dělá fialová barva fialové fazole fazolové lusky fialové krutonky fazolové lusky se slaninou pohlreich fialove lusky fazolky polraich opecene krutonky opečené krutony jak udelat fialovou barvu fialové fazolové lusky recepty fialove fazole recepty fialové fazole recept krutony z rohlíků fazolové lusky pohlreich
Suroviny: lusky fazolové, olej, slanina uzená, česnek, sůl, pepř, parmazán, krutony
Fialový zázrak na slanině s parmazánem a krutonky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5V2q
25 názorů