Gnocchi se slaninou a švestkovou omáčkou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 15 142 kJ / 3 619 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,85 g |
Tuky | 213,62 g |
Vláknina | 14,64 g |
Cholesterol | 175 mg |
Sodík | 7,60 g |
Sůl | 19,00 g |
Sacharidy | 370,95 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 1. 2023 11:22
Simona Skolakova: moc děkuji
19. 1. 2023 20:01
zujali: zkusila jsem zkopírovat tady ze stránek
Demi-glace [demiglas]
yanull yanull
Demi-glace
Demi-glace je velmi silný hovězí, telecí nebo drůbeží vývar. Používají jej často profesionální kuchaři k zesílení masové chuti. Jedná se o velmi dlouze tažený vývar z kostí a zeleniny, zredukovaný na hustotu sirupu. Může se zamrazit. V domácích podmínkách lze využít tvořítka na led, vývar je potom kdykoli k dispozici.
Demi-glace [demiglas]
yanull yanull
Demi-glace
Demi-glace je velmi silný hovězí, telecí nebo drůbeží vývar. Používají jej často profesionální kuchaři k zesílení masové chuti. Jedná se o velmi dlouze tažený vývar z kostí a zeleniny, zredukovaný na hustotu sirupu. Může se zamrazit. V domácích podmínkách lze využít tvořítka na led, vývar je potom kdykoli k dispozici.
19. 1. 2023 19:27
Mám takovou asi zvláštní otázku. Co je to demi glas?
12. 6. 2013 20:41
Jééé tohle na mě juklo z náhodných - už podle fota jsem věděla, kdo v tom má prsty - teda vařečku Ukládám, slaninu a švestky v jakékoliv podobě máme rádi a taková rychlovka se vždycky hodí
15. 8. 2012 19:05
Tak to jsi mi, Ivanko, udělala radost. Moc mě těší, že chutnalo.
Rebinko, to já tak na oplátku... protože mě Tvoje komentáře pobaví, potěší vždy a rozesmějí velmi často...
Rebinko, to já tak na oplátku... protože mě Tvoje komentáře pobaví, potěší vždy a rozesmějí velmi často...
15. 8. 2012 18:53
Eliza:Tak dneska jsem gnochi podle Tvého receptu udělala na večeři,vůbec nic nezbylo, prý mohou být častěji, dík za báječný recept.
15. 8. 2012 18:18
Eliza: tak teď jsi mě rozesmála.. nahlas, protože tu "strašnou" hrubku jsem přehlídla jak družstevní lány a všimla si jen toho absentujícího "n!" u Ann, ale tys to vlastně konpenzovala tím nadbytečným.. teď jsem se do toho zamotala zcella
ať tak či onak, vaří ti to skvěle, a já krásné věci umím , ba dokonce musím, ocenit
ať tak či onak, vaří ti to skvěle, a já krásné věci umím , ba dokonce musím, ocenit
15. 8. 2012 18:01
rebeka: Děkuji Ti, milá má, teď budu mít řády dva. Fakt, jeden mi před lety udělil buď Jenda nebo Colombo..., už nevím, který z těch dvou super kluků...
Mám na mysli to přebývající N - ani se mi to nechce psát - no, v tom slově "soukromý" Ale s tou Aničkou...asi by tam měla být ta en dvě, ale to jsem zazdila ouplně. Ouplnně
Mám na mysli to přebývající N - ani se mi to nechce psát - no, v tom slově "soukromý" Ale s tou Aničkou...asi by tam měla být ta en dvě, ale to jsem zazdila ouplně. Ouplnně
15. 8. 2012 17:51
Eliza: tento receptík, který je přesně dle mého gusta, mě nějak unikl, ale upoutal mě tvůj komentík s "příšernou hrubkou", jestli myslíš to chybějící "n", tak toho si určitě nikdo ani nevšiml to jsou tu onačejší pravopisné "skvosty"
za krásné obrázky a chuť, kterou znám, uděluju tobě, milá Eli, řád vařečky zlaté
+1
za krásné obrázky a chuť, kterou znám, uděluju tobě, milá Eli, řád vařečky zlaté
+1
15. 8. 2012 17:39
Jarunko, děkuji.
Koukám teď na tu příšernou hrubku, co jsem dokázala naťukat a moc se stydím...opravit to už nejde, tak alespoň omluva všem, kteří se na to musí dívat.
Koukám teď na tu příšernou hrubku, co jsem dokázala naťukat a moc se stydím...opravit to už nejde, tak alespoň omluva všem, kteří se na to musí dívat.
15. 8. 2012 17:21
krása a určitě dobrota
15. 8. 2012 16:08
Jsem ráda, že se recept líbí. Je to trošku nezvyklé, ale chutné.
Ani, já si Tě snad soukromně překřtím na paní Fazolkovou...
Ani, já si Tě snad soukromně překřtím na paní Fazolkovou...
15. 8. 2012 15:49
Hm, Elizo, to vypadá velice náramně. To by nám doma chutnalo. Malá má gnoči moc ráda a já také. Hm, vyzkouším.
14. 8. 2012 19:19
Eliza:tu chuť si dokonale představím gnocchi připravuji vcelku pravidelně a se slaninou snad ještě pravidelněji tzv "valašské" se zelím trnčená bude příště podle zdejších rp vařím pravidelně i dnes
14. 8. 2012 19:13
Podle báječných fotek to musí chutnat velice dobře+7Eli v té omáčce si dovedu docela živě představit přes noc zaležené velké červené fazoleJsem hrozná
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 10 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 13 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 17 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 4 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 7 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 8 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 8 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 9 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 9 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 10 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 10 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 10 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: trnčená omáčka gnocchi recepty gnocchi recept gnocchi smažené smazene gnocci smažené gnocchi jak se vaří gnocchi noky recept prima vařečka recepty 2012 recept gnocchi gnocchi se slaninou gnocchi se zelím a slaninou gnoci jidlo gnocchi čti gnochi se švestkovou omáčkou omacka.co se hodi ke kyselému zelí gnocchi co mám ráda recepty omáčka na noky recept na noky omacka k nokum
Suroviny: gnocchi, slanina anglická vcelku, cibulka zelená, sůl, povidla švestková, demi glace, voda, ocet, solamyl, pepř, sůl
Gnocchi se slaninou a švestkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j5XY
24 názorů