Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový Hot Guláš

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

17. 8. 2012 09:57

Suroviny pro 6

6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 342 kJ / 3 189 kcal
Bílkoviny230,05 g
Tuky163,25 g
Vláknina50,92 g
Cholesterol 720 mg
Sodík 7,09 g
Sůl17,20 g
Sacharidy172,54 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Vím, že je tady gulášů 3 habaděje a 7 přehršlí ale zlákalo mě dát sem taky moji technologii :-).

V kastrolu bez nepřiln. úpravy se škrob trochu připaluje.

Ideální je širší kastrol aby maso bylo vždy v jedné vrstvě - lépe se restuje.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

BILKOVAI BILKOVAI

9. 9. 2012 22:38

Takovej ostrej gulášek musí být jedna báseň:-*Já bych si tak dala:-p Recept si tisknu a líbí se mi tam ta rajčatovo-česneková směs;-):yes:

nofrona

17. 8. 2012 20:38

:-p:yes::yes:

Tom Beyk Tom Beyk

17. 8. 2012 15:29

Díky za bodíky.:-)

Bibinka Bibinka

17. 8. 2012 14:30

Tom Beyk: pěknej gulášek, dělám ho podobně, ale bez těch ostrých věcí-ty u nás moc nejedou;-)a máš ode mne 5.bod:yes:

Tom Beyk Tom Beyk

17. 8. 2012 12:55

Jana Remkova:
Jak píše Anna, na to množství je to málo. A ještě - protože, jak všichni víme, je guláš druhý a třetí den nejlepší, tak mám zkušenost, že zahuštěný jen škrobem potom řídne:-?. Opravdu se mi to stalo.:-//
Jinak ten mich mash je super, už se těším jak to dám na pizzu.

1974andrea 1974andrea

17. 8. 2012 12:16

Guláše u nás frčí, tenhle bude taky fajn:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 8. 2012 11:45

Anna Kocikova: jasně, asi jo, já vycházím z toho, že zahušťuji minimálně, to už musí každý podle sebe;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

17. 8. 2012 10:58

Tahle bašta vypadá moc dobře:-p+3:yes::yes:
Jani toho solamylu tam je jen 1 polévková lžíce.Na kilo masa to na zahuštění nestačí:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 8. 2012 10:40

Hned jsem si říkala, že to tam vidím!!:-)) Dobrá věc, že?:-)) Já jsem včera neměla česnek a tak jsem si tím potřela kuřecí řízky a obalila v bílku a ořechách. Super věc! Jinak, guláše miluji!!:-p. Jen si myslím, že když už tam máš solamyl, netřeba mouku, solamyl zahustí dost, ne??

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: vepřový guláš zahuštění guláše škrobem čím zahustit vepřový guláš vepřový guláš recept recepty z habaděje super guláš rajcatovo cesnekova smes konzervace kozích rohů super vepřový guláš vepřový guláš 100 porcí kozí gulaš guláš se škrobem kozí guláš recept vepřový guláš 20 porcí clm zahustit veprovy gulas vepřový guláš 40 porci jak zahustit vepřový guláš zahuštění vepřového guláše cim se da zahustit veprovy guláš vepřový guláš trochu jinak

Suroviny: plecko, slanina uzená, cibule, paprika čerstvá červená, paprika kozí roh, rajče, česnek, sůl, pivo černé, bujón zeleninový, maggi, solamyl, paprika sušená sladká, mouka hladká, voda, kmín celý, pepř, sůl, olej, omáčka chilli

TopRecepty.cz

Vepřový Hot Guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Xqy8