Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koláč dvou chutí pod peřinou

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 8. 2012 17:19

Suroviny

Porce: plech 25x35cm (maximálně)

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 459 kJ / 2 500 kcal
Bílkoviny40,96 g
Tuky91,95 g
Vláknina20,50 g
Cholesterol 426 mg
Sodík 369 mg
Sůl1,03 g
Sacharidy366,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Když koláč dáte po vychladnutí do ledničky, vytvoří se na povrchu kapičky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Pajaja

25. 8. 2012 16:08

No tak ovšem, to je nádherný koláč! Ukládám, to musím vyzkoušet. . . :-p;-):yes:+

suslajda suslajda

24. 8. 2012 11:57

Parádní koláček:yes::yes:+12

Fokuska Fokuska

24. 8. 2012 10:58

Joo,asi bude na neděli.:-*

pipre pipre

24. 8. 2012 09:55

:-p:yes:

Dana61

24. 8. 2012 08:00

Kamčo - moučníček vypadá velmi dobře:yes::-D a zkaramelizované kapičky cukru ze sněhu ho zvláštně dozdobily:-p

Olinka5555

23. 8. 2012 22:58

Zajímavý recept, ukládám k vyzkoušení a posílám bod.:yes:

nofrona

23. 8. 2012 18:35

:yes::-p

rebeka rebeka

23. 8. 2012 17:35

ledničky.. kapičky.. Kamča skládá básničky:-8:-D:-D;-):yes::yes:
něco s mákem nebo švestkama.. nemáš;-):-?:-D:-D
ale jinak.. toto je teda parádička:-p;-):yes::yes:

jarka skrobakova

23. 8. 2012 17:22

moc pěkný koláček, :-p:-p:yes::yes::-))

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tvarohová buchta se sněhovou peřinou jablkový koláč s peřinkou rebarborovy zakusok rybízový koláč pod peřinou koláč s peřinou kolace z meruněk meruňky recept meruňky recepty kolac dvou chuti rybizovy kolac s perinou recept masdo pod perinou rybízový koláč se snehovou peřinou recept na buchtu ze sněhovou vrstvou jablečný koláč jablkový kláč s peřinkou rybízový koláč se sněhovou peřinkou zkaramelizované borůvky jablkový koláč ve sněhovou peřinou panga joo kolac pod perinou

Suroviny: mouka polohrubá, prášek do pečiva, cukr moučkový, žloutek, tuk hera, jablko, džem rybízová, cukr písek, bílek

TopRecepty.cz

Koláč dvou chutí pod peřinou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lXAV