Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí se švestkovým čatní a borůvkami

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba tepelné úpravy: 70 min

70 min (70 min tepelná úprava)

13. 7. 2012 17:17

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 205 kJ / 766 kcal
Bílkoviny118,80 g
Tuky6,23 g
Vláknina6,80 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 1,21 g
Sůl3,05 g
Sacharidy23,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

http://www.toprecepty.cz/recept/7699-svestkove-cat..., mám stejný recept, přiostřuju chilli a přidávám rozmarýn

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 7. 2012 21:16

Masíčko muselo přes noc krásně natáhnout:-*Věřím,že to byla dobrota:-p+5:yes:

rebeka rebeka

13. 7. 2012 19:38

ta marináda vypadá bohovsky jedle:yes::yes: muselo to být vynikající:-p:-p já bych si k tomu dala noky nebo bramborový knedlík.. mňáám:-p:-p:-8:-D:yes::yes:

spagetka spagetka

13. 7. 2012 17:54

tejaja:Teri, fáákt nemělo chybu, v 6 lidech se po něm jen zaprášilo ;-):-p:yes::yes:

tejaja tejaja

13. 7. 2012 17:53

Morčacie mäso som do marinády ešte nikdy nedávala, ale prečo by aj nie, však? Marináda je výborná :yes:, takže aj mäsko musí byť suprové ;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: recept na borůvkové chutney kruti prsa s boruvkama maso se švestkovým chutney kruti maso s chutney čatní maso se švestkovym chutney a ryzi krůtí prsa s borůvkami kuřecí maso se švestkovým čatní krůtí prsa na švestkové omáčce recepty na borůvkové čatní recept na kruti na sladko borůvkové catni maso s borůvkami cutney z domácí pekárny maso d boruvkami boruvkove chutney recept krůtí plátky se švestkovým chutney krůtí plátky se švestkovým cutney švestkové chutney recept švestkové čatní

Suroviny: prsa krůtí, švestkové čatní, borůvky, omáčka sojová, víno bílé, omáčka worcesterová, pepř, sůl, skořice mletá, citron, cukr

TopRecepty.cz

Krůtí se švestkovým čatní a borůvkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4VnV