Majonéza - tatarka, která se nikdy nesrazí.
Suroviny pro 1
1
Podle použitých surovin
Nutriční hodnoty
Energie | 11 602 kJ / 2 773 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,68 g |
Tuky | 306,33 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 213 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 0,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Vyzkoušeno po léta, jinak nedělám a nikdy se mi nesrazila.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 3 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 12 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Právě bylo uvařeno:
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 31 minutami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 33 minutami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 2 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 2 hodinami
Sýrové bulky
@lucivydrova uvařil před 4 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 5 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 5 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 5 hodinami
Tvarohovo-jablková bábovka
Bumbikm uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mléko nahradí maso, psalo se v kuchařkách 50. let. Nechyběly rady na správné dojení a na tvarohový krém dětem místo bonbónů
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: k čemu se hodí holandská omáčka domácí tatarka z Majolky® domácí tatarka z Majolky® tatrska omacka tatarka z majonezy tatarka tatarka recept k čemu holandská omáčka domáci tatarka z majonézy majonéza s kapary tatarka ze zloutku majoneza podle sandtnerové jak udělat z majonézy tatarku tatarka z holandské omáčky k čemu podávat holandskou omáčku průmyslová majonéza holandská omáčka z majonézy tatarská omáčka se sardelkami pletynky s majonezy recept na tatarku
Suroviny: žloutek, hořčice plnotučná, olej rostlinný, sůl, pepř, omáčka worcesterová, ocet, cibulka, okurka čerstvá, mléko
Majonéza - tatarka, která se nikdy nesrazí.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n7WW
18 názorů