Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Segeďák

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 80 min

80 min (80 min příprava)

16. 7. 2012 17:28

Suroviny

Porce: 6-8

Nutriční hodnoty

Energie9 261 kJ / 2 214 kcal
Bílkoviny172,00 g
Tuky169,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 555 mg
Sodík 545 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Zana26

4. 4. 2013 13:19

lada:Tak to je klasický segeďák,tenhle je právě jinak dobrý díky kroupám...:-p

lada

4. 4. 2013 13:06

segedak budu varit o vikendu,ale ne s kroupama,:-p
ale s pravym domacim knedlickem

Zana26 Zana26

17. 2. 2013 11:51

Anna Kocikova:Děkuji:-K Jsem mladá vařím od 18 a je mi teprv 26,tak skouším...Díky za foto.:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

16. 2. 2013 11:08

Nevím,jak zněl původní název,ale my jsme si na"segeďáku"včera pochutnali:-pByla jsem moc zvědavá na ty kroupy a tato zvláštní kombinace mě mile překvapila;-):-K
Zanuš za príma receptík Ti děkuji:-KPosílám bodík a foto:-)Manžel měl s rohlíkem a já s knedlíkem:-p+5:yes:

anička

17. 7. 2012 11:21

Zana26: Já osobně si myslím, že si to můžeš nazvat jak chceš, když tady prozkoumáš názvy jiných receptů, tak budeš zírat, co tu vše dle názvů je a ono je to něco jiného, než by mělo být. Hlavně, že chutná a tobě přeji krásný den:-K

Honza

17. 7. 2012 10:51

Zana26: ještě jsem neviděl segeďák jen jako vodu se zelím, myslíš, že přidáním krup je to segeďák? :-((:no::-//:-(

Zana26 Zana26

17. 7. 2012 09:52

A je výborný,není to jen voda se zelím...

mata3636 mata3636

17. 7. 2012 09:50

anička: malé bramboráčky určite nie, sú vyprážané na oleji a v guláši je smotana, to by ti narobilo riadnu šarapatu v črevách ;-) k segedínskemu jedine knedľa alebo čerstvý dobrý biely chlebík :yes: inak, ani mne tu nepasujú krúpy a masox, aj ked ten občas použijem. ale ked sa urobí dobrý základ na mäso - soľ, korenie, cesnak, kvalitná pekne červená paprika - netreba žiadny masox ;-)

Zana26 Zana26

17. 7. 2012 09:50

tejaja:Jestli jsi maďar či co,tak to musíš vědět no...:-)A maďarský proto,že je od mé babičky která se jmenuje Maďarová,tak to mě nedošlo,že se budete tak vehementně zastávat maďarů.Prostě jsem to myslela jinak...:-(

gabina

17. 7. 2012 08:32

:yes::yes::yes:

gabina

17. 7. 2012 08:30

Csaba:Prečo hovoríš za Maďarov je to len tvoj osobný názor.

Csaba

17. 7. 2012 08:16

Guláš zaujímavý,možno aj chutný, ale prečo madˇarský??!!!! :no::no::no::-//:-// S Madˇarmi má asi tolˇko,ako ja s Čínˇanmi :-D:-D Prosím pre úctu k madˇarkému kuchárskemu umeniu-premenujte ho. :no::no::no:

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 7. 2012 23:01

anička: no, možná?;-)

anička

16. 7. 2012 20:18

Jana Remkova: Já bych si k tomu možná dokázala představit malé bramboráčky:-8:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 7. 2012 20:08

Já nevím, jestli je, nebo není maďarský, Terezka má asi pravdu, že ne, ale s těmi kroupami zní zajímavě;-). No, ale guláš bez knedlíku si neumím přestavit. Ani brambory, ani rýže, těstoviny by mi k tomu nechutnaly;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: segedínský guláš maďarský recept segedak z trouby segedak v papiňáku nejlepsi segeďåk segedak od babičky segedák z krkovičky segeďak z gulase kureci segedak segedák guláš segedák z papináku výborný segeďák segedak s bucku recepty na gulaše segedak dobrý segedák segeďák z pečeného masa segeďák v troubě gulas s kroupami segedak se smetanou madarský segedák segedínský guláš s kroupami

Suroviny: plec vepřová, bůček, sádlo, zelí, cibule, paprika sušená sladká, pepř, sůl, kmín celý, masox, smetana, kroupy, česnek

TopRecepty.cz

Segeďák

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WpEv