Filet z okouna s bramborovo-okurkovou omáčkou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 705 kJ / 1 603 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,14 g |
Tuky | 93,07 g |
Vláknina | 22,56 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 162 mg |
Sůl | 0,17 g |
Sacharidy | 141,33 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 7. 2012 17:43
19. 7. 2012 17:39
19. 7. 2012 17:25
19. 7. 2012 16:02
19. 7. 2012 15:53
všem vám děkuju za přízeň a zkuste někdo
Anna Kocikova: Ann, i mě chutná samostatně
19. 7. 2012 15:45
19. 7. 2012 15:36
19. 7. 2012 14:10
19. 7. 2012 14:00
19. 7. 2012 14:00
19. 7. 2012 13:59
19. 7. 2012 13:44
19. 7. 2012 13:43
spagetka:jo, špagi.. okounek má primovní masíčko
19. 7. 2012 13:38
19. 7. 2012 13:07
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 7 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 10 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 13 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 1 hodinou
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 4 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 5 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 5 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 5 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 6 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 7 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 7 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 7 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Další recepty
Tématické fráze: okoun úprava okouna jak upravit okouna okoun recept recept na okouna jak na okouny stahování okouna recepty na okouna jak udělat okouna jak filetovat okouna jak připravit okouna okoun recepty okoun uprava mořský okoun okoun nilský na grilu recept na okouny okounek nilský recepty okoun stahování recepty z okouna recepty okoun
Suroviny: filet okouna nilského, sůl hrubozrnná, pepř mletý, tymián sušený, cibule, česnek, okurka čerstvá, brambory, máslo, šťáva citronová, olej olivový, cukr, víno bílé, jogurt bílý, žloutek, kopr čerstvý
Filet z okouna s bramborovo-okurkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Vkv
15 názorů