Krajanec-/podmáslový/ slaná buchta k omáčkám
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 823 kJ / 2 109 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,50 g |
Tuky | 131,25 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 123 mg |
Sodík | 143 mg |
Sůl | 0,24 g |
Sacharidy | 191,65 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Jak se dříve žilo a co se jedlo v Hluku aneb Opomíjená jídla a zvyky
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 5. 2013 14:13
29. 5. 2013 14:00
29. 5. 2013 13:51
29. 5. 2013 13:50
29. 5. 2013 13:48
29. 5. 2013 13:42
29. 5. 2013 13:05
29. 5. 2013 12:51
29. 5. 2013 12:31
29. 5. 2013 12:29
29. 5. 2013 12:24
29. 5. 2013 12:10
27. 5. 2013 20:30
27. 5. 2013 13:56
27. 5. 2013 12:32
všem vřele doporučuji
jenom pro začínající nebo až tak neznalé, bych doplnila, že pokud budou dělat v pečce, tak na program dort, nechají těsto jen vymíchat.. ne upéct
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 7 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 16 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 19 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 22 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 7 minutami
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 14 minutami
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 42 minutami
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 1 hodinou
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 2 hodinami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 2 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 3 hodinami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jak na dokonalého beránka? Nejdůležitější je mít správnou formu, v níž se dobře propeče a snadno vyklopí
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Další recepty
Tématické fráze: krajanec krajanec recept houbová buchta slaná buchta škvarkové krajance opomíjená jídla a zvyky fazolová buchta škvarkový krajanec slaná buchta k omáčce slaná buchta k polévce buchta k omáčce recept krajanec recept na krajanec kněždubské krajance slané buchty recepty krajanec houbova omacka a slana buchta krajanec recepty kynutá buchta k polévce podmaslove placky
Suroviny: podmáslí, mouka hladká, sádlo, prášek do pečiva, sůl, sádlo, kmín celý
Krajanec-/podmáslový/ slaná buchta k omáčkám
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6K0l
37 názorů