Polévka s houbovými knedlíčky
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Počet porcí podle množství vývaru.
Nutriční hodnoty
Energie | 2 827 kJ / 676 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,63 g |
Tuky | 25,06 g |
Vláknina | 11,23 g |
Cholesterol | 273 mg |
Sodík | 772 mg |
Sůl | 1,82 g |
Sacharidy | 87,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Knedlíčky lze ještě zapéct v troubě a teprve pak je vkládat do vroucí polévky.
Polévku můžeme podávat i se zapečeným kouskem bílého chleba s Gazdovskou slaninou a nastrouhaným parmazánem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 8. 2021 08:38
10. 4. 2021 18:12
10. 4. 2021 18:07
12. 10. 2012 09:34
12. 10. 2012 08:19
10. 10. 2012 15:29
10. 10. 2012 09:50
10. 10. 2012 09:39
9. 10. 2012 23:15
9. 10. 2012 21:54
9. 10. 2012 19:25
9. 10. 2012 19:13
9. 10. 2012 18:27
9. 10. 2012 18:18
9. 10. 2012 16:32
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 12 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 17 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno 5. 5. 2024 21:23
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Právě bylo uvařeno:
Květák z horkovzdušné fritézy
vladhn uvařila před 5 hodinami
Obalovaný gothaj
vladhn uvařila před 5 hodinami
Kuřecí nachos
Lucie1001 uvařil před 6 hodinami
Sachr dort z jablek
Vladka321 uvařil před 7 hodinami
Větrníkový dort
Sabora1 uvařila před 7 hodinami
Tvarohovo-borůvkové knedlíky
st3la uvařil před 7 hodinami
Bramborová kaše (klasika)
mnami uvařila před 7 hodinami
Moje špagety
Renata.K. uvařil před 8 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
VaclavKo uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kuřecí játrový guláš se žampiony: Krásně šťavnatá a měkoučká obměna české klasiky překvapí lehce pikantní chutí
Jak tvarovat knedlíčky do polévky? Poradíme jednoduchý postup, aby vaše knedlíčky byly dokonalé
Vývar z masa a kostí je základem polévek i omáček. Jak uvařit ten nejlepší vývar
Další recepty
Tématické fráze: polévka s houbovými knedlíčky knedlčky do polévky solamyl jako zavářka květáková polévka s houbovými knedlíčky do polévky polévka s houbovým knedlčky
Suroviny: houby, rohlík, vejce, stehno kuřecí, slanina gazdovská, solamyl, sůl, pepř mletý, paprika, vývar kuřecí, mrkev, celer řapíkatý, cibule, česnek, špek, sádlo, mouka hladká, pepř mletý, libeček
Polévka s houbovými knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rVX6
26 názorů