Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Boršč pro lenochy

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

14. 10. 2012 16:07

Suroviny

Porce: 6-8

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 487 kJ / 1 072 kcal
Bílkoviny97,16 g
Tuky61,34 g
Vláknina11,00 g
Cholesterol 404 mg
Sodík 3,91 g
Sůl9,00 g
Sacharidy29,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Až bude foto, přidám:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

br555

31. 3. 2016 22:20

nevděční jste jak nevim co... ten recept je perfektní.

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 1. 2013 13:39

Taky zde si dovolím přidat foto a plus!! Strašně jsem si pochutnala!! Díky moc za recept!:-):yes:

petrzelka

26. 10. 2012 21:25

Mě se to líbí:yes:

1974andrea 1974andrea

14. 10. 2012 20:36

Já taky nevidím problém, proč by se místo masa v kuse, nemohlo dát mleté? Určitě to bude stejně dobré a rychleji hotové;-):yes:

vseumel

14. 10. 2012 20:31

Boršč se mi moc líbí, někdy to zkusím ;-):-p:yes:

akatka

14. 10. 2012 19:55

takhle to tedy chodí? myslela jsem, že jde o to nabídnout někomu, aby si uvařil dobrou polévku:-). ale tady se hodnotí, to jsem netušila, a dokonce názvy!! tak už víme že to není boršč, a už víme že není pro lenochy. OK, poučila jsem se a vyklízím pole:-)

Porada

14. 10. 2012 19:54

Žába také plave a boršč to není:-)):-))

zeruzaby

14. 10. 2012 19:43

:-DKdo tady nazýváte, že to s borščem nemá nic společného, velmi se mýlíte. Já byla již dvakrát na Ukrajině a Krymu a boršč je tam vše co plave a je v husté polévce. Takže i toto a s touto variantou jsem se tam setkala také. Boršč je tam třeba i bílý nebo hnědý. Do té doby jsem si myslela také, že musí být jen červený.:-Ozeruzaby

Porada

14. 10. 2012 19:41

K tomu by lenoch nevstal.;-(

akatka

14. 10. 2012 18:01

klidně si tam přimyslete uvozovky.. až ochutnáte, uvidíte sami.

spagetka spagetka

14. 10. 2012 17:53

Polévka bude dobrá, jen ji nenazývejte borščem, prosííím,

tejaja tejaja

14. 10. 2012 17:48

Polievka bude určite výborná:yes:, ale s borščom to nemá nič spoločné. ;-)

AniCiz

14. 10. 2012 17:23

:yes recept se mi líbí.+.1. bod :-K:-K:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: čím zahustit boršč jak zahustit boršč boršč recept falesny borsc boršč v tlakovém hrnci čím zahustit bořč boršč s uzeninou svíčková pro lenochy boršč z tlakového hrnce boršč v papináku top recepty boršč recepty pro lenochy mrazeny borsc borsc v tlakový hrnec recept na boršč boršč recept rychly boršč s uzeninou top recept boršč domaci borsc s uzeninou recept na boršč s uzeninou

Suroviny: cibule, olej, klobása, řepa červená, směs zeleninová pod svíčkovou, maso mleté, zelí, bujón, bobkový list, pepř, koření nové koření

TopRecepty.cz

Boršč pro lenochy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EW1N