Hovězí líčka na pomeranči
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 7 971 kJ / 1 905 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 206,20 g |
Tuky | 57,12 g |
Vláknina | 10,70 g |
Cholesterol | 423 mg |
Sodík | 453 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 136,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokud budeme přiravovat v obyčejném hrnci, orestované maso podlijeme do 3/4 pomerančovou šťávou a dusíme do měkka,cca 90minut. 10minut před koncem přidáme kostičky citronátu a šťávu pod masem zredukujeme na námi požadovanou hustotu.
Máte-li rádi pikantní,navinulou chuť vyzkoušejte:-)
Já jsem podávala s"jemnými přílohovými noky"http://www.toprecepty.cz/recept/29704-jemnepriloho...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 10. 2012 09:29
Moc pěkně vyfoceno,ukládám a vyzkouším.Jinak s tou kůrou bych strach neměla,protože dělám čínu(viz:moje recepty)s mandarinkovou kůrou a je výborná.Proto ti za inspiraci dávám 18 bodík.
18. 10. 2012 14:59
yanull:Janičko,nákupy obstarává manžel a raději se ho ani nebudu ptát,co děvčatům v masně slibuje
Ještě jednou všem děkujiMoc jste mě svými fajn komentíky potěšili
Ještě jednou všem děkujiMoc jste mě svými fajn komentíky potěšili
18. 10. 2012 12:41
moc pěkné ...na pomerančích jsem ještě nic nevařila ,ale věřím ,že je to kulinářský zážitek.Bodík už letí.
18. 10. 2012 12:20
Aninko, moc pěkné, cosi jsem už na pomeranči dělala, ale kůru jsem pro její hořkost nedávala a bylo to dobré a navinulé, chutnalo nám to. Dávám ti 16.bodík
18. 10. 2012 08:06
opravdu dobrota
18. 10. 2012 06:55
Moc pěkné líčka jsem konečně sehnala tak uvidíme co z nich uvaříme +15
17. 10. 2012 22:30
Marsi Mesi: nevím... sbírám odvahu.. já to ( pomernč, resp. jeho kúru ) kamsi dávala, a celé to bylo hořké
17. 10. 2012 22:28
rebeka: tak na co čekáš děvucho?
17. 10. 2012 22:24
Marsi Mesi: nepokoušej ještě mám jedny kraví tvářičky v mrazáku
17. 10. 2012 22:22
Aničko: super receptík kurňa, ale kde vzít ty líce?
rebeka: neboj se pomeranče...dělám kachnu na pomerančích a je výborná, nic hořkého
Aničko, máš bodíka
rebeka: neboj se pomeranče...dělám kachnu na pomerančích a je výborná, nic hořkého
Aničko, máš bodíka
17. 10. 2012 22:11
Anička, veľmi vydarené jedlo, nádherný popis, fotky...
17. 10. 2012 20:55
Aničko, moc by mne zajímalo, co těm řezníkům s ostatními slibujete, že líčka od nich dostanete To se to pak vaří a na topkách s těmi delikatesami "machruje", óó jéé, této nevyjímaje +12
17. 10. 2012 20:43
Krásný, libový receptík Aničko
17. 10. 2012 20:31
Aničko, moc povedené. Na můj konzervativní pohled příliš exotické, ale dal bych si to hned a s radostí. Pěkně nafocené.
17. 10. 2012 20:02
Děkuji za milé komentíky
Rebečko,dělávám často různé kombinace masa a pomerančové šťávy(džusu)i s tou nastrouhanou kůrou,ale bez té bílé dužiny.Zatím nikdy nic nebylo"hozeno"do nahořklé chutiAle kůra se může vynechat
Rebečko,dělávám často různé kombinace masa a pomerančové šťávy(džusu)i s tou nastrouhanou kůrou,ale bez té bílé dužiny.Zatím nikdy nic nebylo"hozeno"do nahořklé chutiAle kůra se může vynechat
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 3 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 13 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 35 minutami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 2 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 4 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 5 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 5 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 6 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 6 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 6 hodinami
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 7 hodinami
Chlebová polévka
mondey uvařil před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Pět znamení horoskopu, která musí mít na talíři brambory: Býci je milují gratinované, Raci jako kaši a Ryby si libují v polévce
Banánové minikoblihy jen ze dvou ingrediencí: Do deseti minut máte na stole vynikající sladké dobroty
Další recepty
Tématické fráze: hovězí na pomerančích hovězí líčka hovězí líčka v papiňáku líčka na pomerančích hovězí líčka recept hovězí maso na pomerančích hovězí líčka recepty recept na hovězí lička hovězí líčka na pomerančích hovězí na kari a pomerančích líčila hovězí líčka v papiňáku licka recept hovězí recept na líčka výborná hovězí licka recepty na hovězí líčka v papináku recept na hovězí na červeném víně s pomerancovou kurou hovězí líčka na pomerancove omacce čína z hovězích líček kureci maso s pomeranci je hořke
Suroviny: líčka hovězí, šťáva pomerančová, olej, zázvor čerstvý, kůra pomerančová, olej, šťáva pomerančová, citronáta, bujón zeleninový, sůl, pomeranče, bylinky zelené
Hovězí líčka na pomeranči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AKKB
24 názorů