Ostrá játra na zázvoru, celeru a červeném víně
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 696 kJ / 883 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,56 g |
Tuky | 13,84 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 505 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 41,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Játra mají výbornou pikantní chuť, zase trochu jinou, než jsme zvyklí a jsou velmi chutná.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 10. 2012 17:50
18. 10. 2012 15:13
18. 10. 2012 10:36
18. 10. 2012 06:38
17. 10. 2012 23:24
17. 10. 2012 22:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 5 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno před 16 hodinami
Květáková fritáta
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí kapsy se špenátem a goudou
Přidáno před 16 hodinami
Hemenex v toustu
Přidáno před 18 hodinami
Smažená rýže se zeleninou bez masa
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
BUBLANINA ovocná
Frana74 uvařil před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
aknorew uvařila před 5 hodinami
Řezy s Vitacitem
ruckovalucie uvařila před 5 hodinami
Domácí krtkův dort
Martina3 uvařila před 5 hodinami
Vepřová kotleta ve smetanovo hořčičné omáčce
Lucie1001 uvařila před 5 hodinami
Pejsci - křehké sušenky z kondenzovaného mléka
Saratice uvařila před 6 hodinami
Zelené smoothie s jogurtem
Valis uvařila před 6 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Le.e.nka uvařila před 6 hodinami
Kuřecí plátky na houbách
Pavlat.R uvařila před 6 hodinami
Bramboračka č. 3
peter9766 uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: vepřová játra na červeném víně játra na zázvoru vepřová játra na zázvoru drubeží jatra na víně vepřová játra na víně játra na červeným víně pikantní játra na zázvoru vepřove jatra na vině vepřové játra na víně recept játra naložená ve víně vepřové játra na červeném víně vepřová játra jako říz srnčí játra jatra na cervenem vine recept silné červené víno kuře na zázvoru a červeném víně vepřová játra na zázvoru recepty játra na červeném víně játra naložená červeném víně celer na víně
Suroviny: játra vepřová, víno červené, zázvor, chilli paprika sušená, celer, omáčka sojová, tymián, petrželka, cibulka jarní, sůl, pepř, protlak rajčatový, solamyl, cibule, klobása spišská, vývar
Ostrá játra na zázvoru, celeru a červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EWWN
6 názorů