Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí kostky s václavkami

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 10. 2012 15:13

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 681 kJ / 1 119 kcal
Bílkoviny131,23 g
Tuky40,06 g
Vláknina28,41 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 321 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy48,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

nofrona

21. 10. 2012 10:59

magdalenka: já to ve zlém neberu;-), ale jíšku vařím v pokrmu ještě min. 10-15 minut a maso bylo ve finále tak akorát. Já mám ráda maso hodně měké, dětičky;-). Ale opravdu jsem netušila, že václavky jsou potřeba tak dlouho vařit, ještě jednou díky za radu a jsem ráda že nebyla doma žádná žaludeční nevolnost:-). Václavky mám opravdu ráda:-p.

srettka

20. 10. 2012 21:18

to je jako houbová sopka, místo lávy pěkně šťavnaté hubky s masíčkem:-p:yes:

yanull yanull

20. 10. 2012 20:26

Rýžový kopeček plný hub, to je samá chuť, buď jak buď:-p;-):-K:yes:+8:yes:

spagetka spagetka

20. 10. 2012 18:10

Musím souhlasit s Magdalenkou, asi bych nejdřív dusila václavky a maso přidala až tak po 15 - 20 minutách. Nic se nemusí stát, ale někdo může být na václavky fakt citlivý a nemusí o tom vědět. Jinak recept se mi líbí, osobně václavky miluju ;-):-p:yes:

magdalenka magdalenka

20. 10. 2012 18:04

Ahoj, v recepte píšeš "Až je maso téměř hotové, přidáme nachystané václavky, 5 minut dusíme" - teda ja som to asi zle pochopila, lebo kuracie je za chviličku hotové. Nič v zlom, samotné václavky by dom dusila 20 - 30 min.

spagetka spagetka

20. 10. 2012 17:42

aisha:Budu nezdravě zvědavá, sice mám Velkou světovou houbařskou encyklopedii, ale nechce se mi ji vytahovat, je velmi neskladná. V Izraeli nerostou houby?

aisha

20. 10. 2012 17:37

Opet se kocham pri pohledu na tu krasu na taliri..ach ty houby..bohuzel je u nas nemame..kazdopadne pridavam bodik..:yes::yes:

Colombo65 Colombo65

20. 10. 2012 16:59

Houbová delikatesa;-);-);-)

nofrona

20. 10. 2012 16:14

Děkuji všem:-K

magdalenka:děkuji, celkově i s jíškou jsem je vařila cca 20minut, to nestačí? Díky za odpověď, to jsem vážně netušila:-(.

suslajda suslajda

20. 10. 2012 15:56

Povedené, jen ty houby u nás nejsou, ale jinak:-p:yes::yes:+4

rebeka rebeka

20. 10. 2012 15:53

Nofříku;-) krásný, sezonní recept plný chutí a vůní:-* foto úžasně papatelné:-K:-p;-):yes: máš za 1:yes::-K

magdalenka magdalenka

20. 10. 2012 15:38

Nofronka, máš to veľmi pekné...:yes:
Len by som doporučovala václavky variť dlhšie, citlivým osobám môžu spôsobovať tráviace problémy, až ľahšie otravy...

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

20. 10. 2012 15:22

Kde bych vzala václavky, tady se to s nima jen hemží, moc pěkný receptík s houbičkama:-K;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: maso na václavkách kuřecí maso otrava václavky pod maso otrava z kuřecího masa otrava václavkami kuřecí maso s václavkami kuřecí na václavkách kureci kostky houby václavky recepty s masem maso s vaclavkami kureci prsa na vaclavkach recept václavky a kuřecí prsa otrava kuřecím masem kuřecí kostky recept otrava s kuřecím masem vaclavky s masem recepty s vaclavkou otravy z kureciho masa lotrava z kureciho masa vaclavka otrava

Suroviny: prsa kuřecí, houby václavky, cibule, česnek, kmín drcený, pepř, sůl, olej, voda, olej, mouka hladká

TopRecepty.cz

Kuřecí kostky s václavkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qL83