Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Malfuf - zelne zavitky

Hodnocení receptu je 4,9 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

22. 10. 2012 17:16

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 929 kJ / 1 417 kcal
Bílkoviny29,60 g
Tuky6,24 g
Vláknina9,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 363 mg
Sůl1,02 g
Sacharidy306,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

K ryzove smesi muzeme primichat mlete maso a dale libovolne korenit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

aisha

26. 10. 2012 07:08

1974andrea: Nemusi byt nakladane, cerstve se pouze spari varici vodou nebo kratce povari..;-)..nakladane pouzivame pouze kdyz nejsou cerstve listy..:-)

1974andrea 1974andrea

25. 10. 2012 21:34

aisha:Já bych si je udělala taky, ale nelze tady sehnat ty nakládané vinné listy:-S

aisha

25. 10. 2012 21:02

1974andrea: Vinne zavitky take delam, chystam se pridat recept, az je budu delat. ;-)

1974andrea 1974andrea

25. 10. 2012 17:31

Podobně se připravují i řecké dolmades, jen se balí do vinných listů. Taky se natěsno skládají ve vrstvách do hrnce a zalijí omáčkou. Bývají s masem i bez. Mně se recept líbí:yes:, ale radši mám s masíčkem, třeba by šlo i s mletým krůtím, když vepříka nejíte;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

24. 10. 2012 14:39

Hezky připraveno,krásně načančáno:-K+13:-p:yes:

aisha

23. 10. 2012 19:49

Vsem velke diky za krasne komentare..:-K

mysulka mysulka

23. 10. 2012 10:06

:yes: moc pěkné:-K

pipre pipre

23. 10. 2012 08:56

Zelí jsem plnila dosud pouze mletým masem, ale tento recept se mi také moc líbí a určitě brzy udělám:yes::yes:

Nonya

23. 10. 2012 06:29

:yes:Velmi pekny recept, bod odo mna.

hazel hazel

22. 10. 2012 21:01

krasny recepis a super upravene na taliri.

Bibinka Bibinka

22. 10. 2012 20:36

Aisho, taky dělávám, trochu tlustější a dávám mleté maso, je to se šťávou. Naučil mě to mojí sestřenice manžel, když mi bylo 14 let, on je rumun a v Rumunsku je to Sarma a dokonce jejich národní jídlo-nevaří se, ale peče se....mám tu na sarmu recept. Tobě dávám krásný 10.bod:yes:

jol

22. 10. 2012 20:28

,,na dno hrnca sa v palestine, jordansku, syrii a libanone rozlozi minimalne jedna hlavka strucikov cesnaku a este v kosielke..cize neolupane...recept krasny..:yes:

jarka skrobakova

22. 10. 2012 19:54

moc pěkný recept, :-O:yes::yes::-K

HankaCh

22. 10. 2012 19:08

zajímavý recept:yes:

nofrona

22. 10. 2012 18:41

Krásný recept:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zelne zavitky rumunská sarma řecké zelné závitky recept na zelne zavitky zelny list po rumunsku ukrajinské golubce řecké vinné závitky rýže se zeleninou po rumunsku ukrajinské svatební golubce ukrajinská sarma recke zelné závitky plněné mletým masem ukrajinska sarma recepty ukrajinska bezmasa kucharka rumunské golubce rumunská ukrajinská recepty řecké závitky top recepty rumunska zelne zavitky postup baleni rumunske plněné zelné závitky nakladane zelne listy

Suroviny: zelí hlávkové, rýže, koření nové koření mleté, kardamom, římský kmín mletý, skořice, bujón, šťáva citronová, česnek, máta sušená, olej olivový, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Malfuf - zelne zavitky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O6XG