Boršč s mletým masem
Suroviny pro 8 porcí
8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 6 948 kJ / 1 661 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,71 g |
Tuky | 91,50 g |
Vláknina | 22,46 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 926 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 118,93 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspiraci jsem čerpala v Recepturách teplých pokrmů, ale recept je hodně upravený, původní byl s hovězím a vepřovým masem a byly použity i kosti. S mletým masem je to rychlejší a nám chutná.
Uvedené množství je zhruba na 8 porcí. Já vždy vařím větší množství.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 12. 2021 09:35
30. 11. 2021 18:57
23. 4. 2016 19:26
21. 7. 2015 09:17
18. 10. 2014 09:11
15. 10. 2014 11:45
15. 10. 2014 11:05
22. 8. 2009 14:29
22. 8. 2009 13:47
11. 3. 2009 15:05
11. 3. 2009 13:42
26. 10. 2008 21:08
25. 10. 2008 22:18
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 3 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 5 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 10 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 10 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Fit salát
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 33 minutami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 1 hodinou
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 3 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 4 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 4 hodinami
Jogurtový ovocný moučník
Martina babička uvařila před 4 hodinami
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Blbouny s povidly podle Josefa Maršálka: Kynuté těsto bude nadýchané díky omládku, při vaření oceníte trik s pečicím papírem
Bohové ze starých řeckých bájí byli permanentně v „rauši“. Jedli kouzelnou ambrózii a popíjeli víno a nektar
Další recepty
Tématické fráze: boršč z mletého masa receptury teplých pokrmů online boršč receptury teplých pokrmů ke stažení recepty teplých pokrmů receptury teplých pokrmů on line receptury teplých pokrmů receptury teplých pokrmů ke stažení zdarma boršč z mletého recepty ke stažení zdarma červená řepa sterilovaná boršt z mletého masa pokrmy z mletého masa kuchařky ke stažení rozdeleni polevek receptury teplé kuchyně receptury teplých pokrmů polévky pokrmy z cervene repy boršč recept z mletého masa boršč recept
Suroviny: maso mleté, sůl, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, cibule, zelí bílé, zelenina kořenová, rajče, řepa červená, brambory, slanina uzená, paprika sušená sladká, mouka hladká, smetana sladká, šťáva citronová, cukr,
Boršč s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Ry3
13 názorů