Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí filety v parmazánovo-bramborovém kabátku

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

31. 8. 2012 22:22

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie11 270 kJ / 2 694 kcal
Bílkoviny238,21 g
Tuky100,57 g
Vláknina18,54 g
Cholesterol 1,22 g
Sodík 2,61 g
Sůl6,31 g
Sacharidy199,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Obalujeme takto radši jen ryby chlazené, aby nebyly ryby plné vody. Můžeme také rybí porce vložit na pečící papír na plech a dát do rozpálené trouby zapéci.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

suslajda suslajda

1. 9. 2012 07:39

Pěkné pochutnala bych si ryby můžu na všechny zbůsoby:yes::yes:+5

nofrona

1. 9. 2012 07:34

Krásný recept Ivčo :yes:, pochutnala bych si:-p:-p

Janiina

1. 9. 2012 05:57

Ryby miluju snad na všechny způsoby:-p:-p.Posílám bodík:yes:ukládám a vyzkousím:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 8. 2012 23:06

:yes::yes::yes::-O

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rybí filety v troubě treska recept rybí filety recepty treska recepty rybí filety v hořčici naložené rybí filety recepty z tresky rybi filet jak obalit filety rybí filet v troubě morske filety 150 rybí filety s bramborem rybí filety recepty na rybí filety obalujeme mrazene filety rybí filety naložené rybí filety s petrželkou parmazánové těstíčko rybi maso v bramborovem testicku jak obalit rybi filet

Suroviny: ryba mořská, citron, mouka hladká, brambory, parmazán, vejce, hořčice, sůl, pepř bílý mletý, česnek sušený medvědí, olej

TopRecepty.cz

Rybí filety v parmazánovo-bramborovém kabátku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w79r