Salát ze šruchy a rukoly
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 570 kJ / 375 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,66 g |
Tuky | 23,04 g |
Vláknina | 2,88 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 311 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 12,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Servírujeme napr. s topinkou ako ľahkú večeru a vitamínovú bombu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 3. 2013 09:36
Pekný deň!
25. 3. 2013 09:08
1. 9. 2012 21:39
Ja som si tú šruchu prvýkrát všimla na cintoríne - zanedbané hroby, ale je veĺmi rozšírená aj vo vinohradoch. Potom som si spomenula na článok o zázračnom zložení tejto rastliny, ochutnala lístoček, či je to kyselkavé a tým sa začal môj vzťah k tejto rastlinke...
1. 9. 2012 21:20
1. 9. 2012 18:42
1. 9. 2012 17:46
1. 9. 2012 17:30
1. 9. 2012 17:17
1. 9. 2012 16:13
ale to ti nevěřím, že si ich nemala pekné, já jsem tam taky dala moc těch bylinek.. příště mám míň a vařit budu dýl.. jenom, co nakdu tu potforu štruchovou
1. 9. 2012 16:11
(Vajíčka od Jarky som nemala také pekné, preto som nenašla odvahu ich sem dať)
A púpavu si vynechala...
1. 9. 2012 15:59
salátek je krásný, barevný a krásně by se v něm vyjímala bylinková vejceta od Jarušky Škrobákové
hezký salát, hezké foto, hezká Magdi.. aj bodík 2. je hezký
1. 9. 2012 13:36
posílám prvního bodíka, za krásný recept, pokrm a foto.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 7 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 19 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 22 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 4 minutami
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 33 minutami
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 1 hodinou
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 2 hodinami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 2 hodinami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 3 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 3 hodinami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Saturejka výborně chutná k masu a hodí se při vaření luštěnin. Aromatická bylinka je hlavní složkou koření čubrica
Další recepty
Tématické fráze: šrucha jedlá salát z rukoly šrucha plevel salát z rukoly šrucha salát vykvetlý špenát jedla srucha šrucha zelna šrucha zelna šrucha velká srucha saláty plevel jako salát salát šrucha recepty ze šrucha salát ze sruchy portulák - plevel v chodníku šrúchy plevel šrucha zelná salát ze šruchy zelné listy salát rukola recept
Suroviny: šrucha zelná, rukola, vejce, rajče, sůl, citron, olej
Salát ze šruchy a rukoly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AKq9
12 názorů