Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní pečené švestky

Hodnocení receptu je 4,9 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

1. 9. 2012 16:54

Suroviny

Porce: 4 skleničky 250 ml

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 394 kJ / 1 767 kcal
Bílkoviny14,56 g
Tuky4,41 g
Vláknina52,68 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 91 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy397,23 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept byl v časopise"Glanc", který odebírám a tak se mi zalíbil, že jsem ho sem musela dát našim gurmánům k vyzkoušení byť bez fotky, až to vyrobím, nebo někdo jiný přidáme foto. Švestky jsou zrovna teď v kurzu!

Tato pikantérie se hodí jako příloha k masům, nebo grilovanému masu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

3. 9. 2012 11:47

rebeka:chjo, zas jsi mě nachytala;-(;-(, nějak mi to nedocvaklo, to víš, nám nezaměstnaným cepeněj mozkový i jiný buňky :-/:-/;-):-D:-D

rebeka rebeka

3. 9. 2012 11:39

1974andrea: musíš jim nějak pomoct:-8:-D a stejně je to divné.. tady už pomalu končí:-O

spagetka::-D:-D tos objevila Ameriku:-D však to tam Bibi v poznámce píše;-):yes:

spagetka spagetka

3. 9. 2012 11:35

Tohle bude skvělé ke grilovanému nebo pečemu masínku, mňáám, už tu kombinaci přímo cítím :-p:-p:-p:-p
Jinak já osobně budu víčkovat ještě horké a obrátím na víčko, dělám to tak s džemy, marmeládami, povidly a věřím, že to i zabraňuje plesnivění a steriluje. Ukládám k realizaci, tady švestky budou taky později ;-);-):yes::yes:

1974andrea 1974andrea

3. 9. 2012 11:32

rebeka:Švestek mám plnej strom, jenže nechtějí dozrávat, potvory:-//

rebeka rebeka

3. 9. 2012 11:25

Bibinka::-8:-8:-D:-D:-D:-D jasně.. mě by jenom zajímalo proč:-? proč:-?:-? vždyť já ju mám rád, doktore...:-8:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Bibinka Bibinka

3. 9. 2012 11:22

rebeka:já to vidím....ty neříkej:-O, ale udělat si to můžete jak chcete, já se budu držet originálního receptu, vždyť to čas už nekrade, jestli to zavíčkuju, nebo nechám chladnout...no nééé;-)

HankaCh

3. 9. 2012 11:18

To vypadá lákavě:-p to musím vyzkoušet:-p

rebeka rebeka

3. 9. 2012 11:12

rebeka: rebušo.. tolika chyb.. mazej spát a nedělej tu ostudu:-!:-!:-S

rebeka rebeka

3. 9. 2012 11:08

1974andrea: a proč ty ne:-O:-? bolí tě zoubek;-):-?:-D aháá.. asi nejsou švestky, co:-? no, někdo švestky, někdo žaby nebo koloucha:-8:-D;-)

rebeka rebeka

3. 9. 2012 11:06

senky: že jo:-?:-O přišlo mě to jako blbina.. víčkovat až po vychladnutí, ale mustr je, holt, mustr:-8:-D:-D
ale jednu jsem zavíčkovala hned, druhou ještě nemám zavíčkovanou:-8, ale Bibi to neříkej.. sprdla by mě:-8:-D:-D:-D:-D
a že melu:-S:-? to si vyprošuju:-S jsem po dvou nočních 12tkách, a toto já fotit líp fakt neumím.. na to jsou tu jiná machři.. a neporadí a neporadí...:-(:-D:-D:-D
jo, a ještě něco: docela si dovedu představit ( po ochutnání tohoto ) přidat pár lžiček i knějakému maso.. už se mi něco líhne v hlavě:-D.. uvidíme;-)

1974andrea 1974andrea

3. 9. 2012 10:44

Nadi nádhera:yes: a závidím ti, že už můžeš ochutnat;-)

Bibinka Bibinka

3. 9. 2012 10:35

rebeka: Rebí, absolutní spokojenost na mé straně a fotky si nehaň, jsou moc pěkné:-K, jsem ráda, že ti to chutí:yes: Přesně tyto skleničky mám 3 a jsou připravené, až budou švestky-snad;-) Chtěla jsem se držet opravdu receptu a když tam píšou nechat vychladnout a pak uzavřít víčky, asi to tak má být;-) Děkuji ti moc:yes:

senky senky

3. 9. 2012 10:32

Co meleš, Kelišová:-K o fotkách a nevyspalém oku:-?:-D jsou krásné a navnadily mně, hele mám dovču a vykřikovala jsem, že nehnu ploutví:-D:-D Tak se tak dívám, že co se nádobí týká, máme stejného dodavatele:-D:-D čekám balík:-D:-D

Bibinka: Bibi:-K to je velice zajímavý recept, trnky sice nemám, ale koupím, co nadělám:-D:-D jenom, já bych asi zavíčkovala vřelé a bylo by po ftákách;-):-)

rebeka rebeka

3. 9. 2012 10:24

Bibinko, úkol dne splněn.. po počátečních peripetiích nakonec vše dospělo ke zdárnému konci;-)
chuťově výýborné, dominuje chuť římského kmínu, je to celé příjemně pikantně sladkokyselé;-):yes:
nechápu sice, proč plníme horké do sklenic a víčkujeme až po zchládnutí:-O:-? ale budiž:-8:-D
fotky nejsou nic moc:-// světla málo, já po noční.. no, na něco se vymluvit musím:-8:-D:-D:-D
jestli je nechceš, smažu.. nebo jestli chceš nějakou jinou coby hlavní, písni nebo přehoď sama;-)
já děkuju za rcp, nezklamal mě:-K, tohle já můžu:-p;-):yes:
bodík ti přiletěl už dřív.. teď jen ty fotky:-//:-8

rebeka rebeka

1. 9. 2012 20:55

nofrona::-D:-D Hujer hlásí: metelesku blesku nebude.. pošli posly;-) dodám:-K

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty ze švestek pečené švestky svestky recepty pečený čaj ze švestek recept svestky švestky recept pečené švestky recept švestky pečené švestka recept na pečený čaj ze švestek jak nechat dozrát švestky pečení ze švestek recepty na švestky pečení ze švestek foto švestky pecene maso na svestkach pečený čaj švestky recept pečené švestky v troubě švestky do mrazáku recepty švestky

Suroviny: česnek, cibule, švestky, jablko, badyán, skořice, římský kmín mletý, cukr hnědý, džus pomerančový, ocet vinný červený

TopRecepty.cz

Pikantní pečené švestky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EWOW