Hovězí závitky nadivoko, plněné prejtem a brusinkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 621 kJ / 865 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,46 g |
Tuky | 45,92 g |
Vláknina | 14,94 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 1,67 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 60,48 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Můžeme místo prejtu potřít plátky masa také náplní z vinné klobásy.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 9. 2012 20:45
děkuji všem dámám
7. 9. 2012 19:33
Anna Kocikova: děkuji Aničko, už je v hovězím mase, díky všem
6. 9. 2012 21:58
Zajímavý receptík+8 a moc hezky nafoceno
Jen když je to"Hovězí závitek"dala bych to do kategorie hovězí maso,aby to tady nezaniklo
Jen když je to"Hovězí závitek"dala bych to do kategorie hovězí maso,aby to tady nezaniklo
6. 9. 2012 18:59
Simona Kucerova: Simi, díky, vidíš, spěchám a kategorie ujede, jinak manžel právě dojedl i dnes a říká, že tam ten prejt ani není moc cítit, jinak zatím je to lepší chuťově, jak klasika ptáček nebo závitek, můžeš tam přidat i pokrájenou kyselou okurku, také bezvadné, teď mi manžel mi napovídá, že mám říci, že je to moc dobré, a tak tlumočím, prý jedna báseň
6. 9. 2012 15:59
Pěkný receptík,chuť si nedovedu představit,ale vypadá to hezky
Ivo jen se vloudila asi chybička,receptík je pod kategorii luštěniny
Ivo jen se vloudila asi chybička,receptík je pod kategorii luštěniny
6. 9. 2012 09:29
Dana61: díky Danuš a díky všem, komu se recept líbil
6. 9. 2012 08:45
určitě velmi chutné
5. 9. 2012 21:46
1974andrea: Andrejko, v tom plátku masa je kousek prejtu skutečně chutný, a dokonce jsem ten prejt hledala, jinak bych to sem ani nedávala, kdyby tomu bylo jinak, potřela jsem jen plátky masa a udělala závitek, viděla jsem to jednou na jídelním lístku v Bojnicích, ochutnala jsem a od té doby jsem to nosila v hlavě, fakt moc dobré, mastné to nebylo, příště zkusím s tmavým prejtem něco, ale taky jsem se toho bála,ale výsledek je bezvadný vše se musí odzkoušet a to já zase ráda
5. 9. 2012 21:18
Prejt si děláme o zabijačkách, buď jen tak pečený nebo do jitrniček. Bývá dost mastný. Nevím, jak by to chutnalo s hovězím
5. 9. 2012 18:56
Hmm...mňamózní
5. 9. 2012 17:51
To vypadá moc dobře a i kombinace chutí se mi moc líbí
5. 9. 2012 17:31
BILKOVAI: machr, slabé slovo, spíš kuchařský kaskadér, baví mne zkoušet stále nové chutě po svém a díky
5. 9. 2012 17:30
vseumel: no právě
5. 9. 2012 17:30
Zajímavý receptík. Prejt mám moc ráda, ale fakt by mě nenapadlo zkombinovat ho s brusinkami. Ale je potřeba experimentovat a ty Ivko jsi na to machr. Super
5. 9. 2012 16:56
To bude dobrota. S prejtem to bude lepší než s vinnou klobásou. Je mastnější . Posílám bodíka.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 5 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 8 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 11 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 2 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 3 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 3 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 3 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 4 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 5 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 5 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 5 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 7 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Mladý hrášek si snadno vypěstujete na zahradě. Děti z něho budou nadšené
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Další recepty
Tématické fráze: plněné hovězí závitky plněný hovězí závitek závitky s s brusinkami papriky plněné prejtem recept plněné hovězí papriky plněné prejtem plnene maso prejtem hovězí zadní zavitky se zelím jídelni listek bojnice závitky z hovězího na víně pecene hovezi zavitky hovezi zadni z remosky hovězí závitek pečený plněné závitky z hovězího masa maso plnene prejtem hovězí pečeně s brusinkama pečení hovězích závitků pečené plněné hovězí závitky recepty z cervenym prejtem hovězí zadní zavitky
Suroviny: hovězí zadní, prejt, cibule šalotka, hořčice, vývar masový, brusinky, víno červené, pórek, paprika čerstvá červená, celer řapíkatý, citron, koření nové koření, bobkový list, sůl, pepř, jalovec, olej, protlak rajčatový, brusinky, olej olivový
Hovězí závitky nadivoko, plněné prejtem a brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YqEA
18 názorů