Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

"Delikatesa" z několika druhů jater a hub

Hodnocení receptu je 5,0 (24×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 9. 2012 18:01

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie15 416 kJ / 3 684 kcal
Bílkoviny269,17 g
Tuky138,06 g
Vláknina66,15 g
Cholesterol 4,17 g
Sodík 6,97 g
Sůl16,22 g
Sacharidy314,86 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Něco jsem zde také viděla, ale vkládám i svou variantu, která se osvědčila a nerozpadá se vůbec. Když nám zbydou suroviny, uděláme si i omeletku s vejcem / viz obrázek /

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

12. 9. 2012 21:45

Jaruško, děkuji, je to moc prima a až dnes se vše dojedlo, vyplatilo se to:-K;-)

jarka skrobakova

11. 9. 2012 21:52

júúúva to bude delikatesa, vypadá to úžasně, příležitostně vyzkouším Ivi:-p:-p:yes::yes::-))

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

11. 9. 2012 07:08

magdalenka: Už si idem pre ňu !Ďakujem za správu! :-p Kúpila, ochutnala a :-/!

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

10. 9. 2012 11:16

DĚKUJI VŠEM ZA MILÉ VĚTIČKY:-K

magdalenka magdalenka

10. 9. 2012 09:39

varilamyskakasicku:a receptík sa mi veľmi páči...:-K:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

9. 9. 2012 23:14

magdalenka: ano, také ji znám Magdalénko, máš pravdu, ta by se docela šikla, wow a díky;-):-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

9. 9. 2012 23:13

:-KVeronika.Hrozna: dám vědět, jednu jsem měla nedávno z masny, ta byla, ale musím se tam jít podívat, tu občas beru v Jindřišské

magdalenka magdalenka

9. 9. 2012 19:12

Veronika.Hrozna:v bratislavskej Bille kupujem Uhorčík klobásu - 350 g, zatavená vo fólii, nám chutí (neznamená, že vám bude tiež). Teraz je v akcii za slušnú cenu, asi 1,70 euro ten balíček. Samozrejme, máš tam aj drahšie, túto dávam do kapustnice, včera do leča a pod., tie párkovité klobásy nemusím.

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

9. 9. 2012 18:07

varilamyskakasicku: Když nékde koupíš "sakra dobrou klobásu" dej védět kde a jak se jmenuje! Sakra dobrou klobásu ,koupit to je jak toho,Renoira, za 50 dolaru,co bylo dneska ve zprávách!

Bahula Bahula

9. 9. 2012 13:50

Hmm, vydařené :-p:yes:

nofrona

8. 9. 2012 12:08

Tato krása mi unikla:-O, Ivčo hned bych si s chutí dala:yes::yes:, tak dám aspoň bodíka;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

7. 9. 2012 23:24

Jsem ráda, že se recept líbil a děkuji:-K;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

7. 9. 2012 13:25

1974andrea: jinak bych tam příště Andrejko dala asi kolečka nějaké sakra dobré klobásy :-pmísto toho salámu nebo šunky, myslim, že to pak bude i pikantnější, ale zase někdy;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

7. 9. 2012 13:07

1974andrea: jenom povolené, tedy já to tak alespoň dala a bezvadné, opravdu jen povolené, pak se vše řádně stejně smíchá a spojí:-K, pádím zase zpět do práce, jinak psala jsem to již i zde Aničce;-);-)

1974andrea 1974andrea

7. 9. 2012 12:36

varilamyskakasicku:Ivčo, ale tady jsou dotazy na to, jestli sádlo rozpuštěné nebo jenom povolené?;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty z hub portabella jak dlouho skladovat houby v lednici houba portabella houby portabella portabella recepty houbové recepty recepty houby a jatra portabella recept portabela žampiony portabella houby portabella recept recepty na houby žampiony portabella recepty jatra na houbach recept portabella portabela recepty houby portabela houba delikatesa rizoto s králičími játry

Suroviny: játra kachní, játra krůtí, játra kuřecí, houby, šunka od kosti, bok česnekový, vejce, vejce, česnek český, sádlo, koření gyros, česnek sušený medvědí, bylinky, majoránka, pórek, chilli, rohlík

TopRecepty.cz

"Delikatesa" z několika druhů jater a hub

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qLj7